Nakit yoksa diye pos cihazımı bağlasın donuna bozkır tezenesi döşlümyaaa sorunda bu kadın meslek erbabı mı ki nakit ile birlikte olsun neyse konu biraz ahlak dışı sus pus olmak lazım...
Nakit yoksa diye pos cihazımı bağlasın donuna bozkır tezenesi döşlümyaaa sorunda bu kadın meslek erbabı mı ki nakit ile birlikte olsun neyse konu biraz ahlak dışı sus pus olmak lazım...
+Bu da benden olsun çok beğendim diyebilir aradais onun isteklerine kalirsa bu hasabi kimse ödeyemez 😅
bu ticari bilgin beni korkutuyor+Bu da benden olsun çok beğendim diyebilir arada
+veresiye defteri tutar
+taksit imkanı sunar
+çek yazar
Dün haberlerde gördüm baskın yapılmış, kadınlar 2 saat için 30 bin alıyormuş piyasa çok dengesizKaç para alıyormuş bilen var mı ?
MÜsterilerin dengesine göre zannimca.Dün haberlerde gördüm baskın yapılmış, kadınlar 2 saat için 30 bin alıyormuş piyasa çok dengesiz
Kocalarından mı ?Dün haberlerde gördüm baskın yapılmış, kadınlar 2 saat için 30 bin alıyormuş piyasa çok dengesiz
Müşterisi için bu fiyatKocalarından mı ?
Güzel para ama ağir işçilikMÜsterilerin dengesine göre zannimca.
Günde 8 saat calissalar 120 bin eder..
Haftada 5 gün, 600 bin..
Ayda 15 gün, 1.8 milyon..(yirmi gün de olabilir hesaplayamijim simdi)
Fena degil gibi.
Her nimetin bir külfeti vardir.Güzel para ama ağir işçilik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.