Lelelele dilli nasıl oluyor be ya 🤔
hangisikadınlardaki dudaklar daha önemli
alt ve üst dudak, sever misin @Biggiehangisi
hangisi sorum hangi yerdeki dudak manasında idi ama çok güzel bir şekilde kontrol altına aldın durumu, bilmiyorum bilerek mi yabtın ama helal olsun.alt ve üst dudak, sever misin @Biggie
konumu açıklamaya gerek yok ezel'deki ömer 'inn kör annesi bile bulur kfgdjkjdfhangisi sorum hangi yerdeki dudak manasında idi ama çok güzel bir şekilde kontrol altına aldın durumu, bilmiyorum bilerek mi yabtın ama helal olsun.
yine de bkz verdim saduhadskjkonumu açıklamaya gerek yok ezel'deki ömer 'inn kör annesi bile bulur kfgdjkjdf
Evet insanın ağzına ne girdiği hiç belli olmaz ince dudakta etlisi makulSinsi dudağı olmasın yeter
Orasını bilemem,sinsi olmaması daha mühim😁Evet insanın ağzına ne girdiği hiç belli olmaz ince dudakta etlisi makul
İçeri doğru dudakların kalanı var mı hep merak ederim çizgi şeklinde o kadarcık mı acabaOrasını bilemem,sinsi olmaması daha mühim😁
İlginç 🤔İçeri doğru dudakların kalanı var mı hep merak ederim çizgi şeklinde o kadarcık mı acaba
Süreyya nasıl dudak?@ZeL benim masum yavrum.
Öpemeyene anlatamam.Süreyya nasıl dudak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.