Seninkini demiyorum, tercihini soruyorum yaaaÖpemeyene anlatamam.
Sır.
Sana kısmet olsun bu konu dadudak çeşitleri konusu gelir mi?
Gafil avlandık 🤭Sana kısmet olsun bu konu da
Açınca yoruma bir yere etiketle kaçırabilirim ben kronik üşengecimGafil avlandık 🤭
Tamam o zaman, görev paylaşımı yapalım. Üst dudak konusu benim alt dudak konusu senin. Fifty-fiftyAçınca yoruma bir yere etiketle kaçırabilirim ben kronik üşengecim
Niye milletin ağzını ayırıyorsun al bütün dudakları öyle konu mu olurTamam o zaman, görev paylaşımı yapalım. Üst dudak konusu benim alt dudak konusu senin. Fifty-fifty
Niye milletin ağzını ayırıyorsun al bütün dudakları öyle konu mu olur
yok istemiyom giflerimi attım öpmek isteyen buyursun artık gönül rahatlığı ile uyuyabilirimNunu istiyorsan konuyu devr alabilirsin, opsiypnlayalım mı?
Hi, pardon.Seninkini demiyorum, tercihini soruyorum yaaa
Akıl mı kaldı bende hiç hatırlamıyorum :dHi, pardon.
Virgül eksikligi var zannimca soruda.s.s.
Soruna cevaben de, sunu diyeyim..biz buna, senin actigin bir baska konuda aciklik getirmistik.
Ince dudak miydi, neydi basligi .dddAkıl mı kaldı bende hiç hatırlamıyorum :d
Sabah bir bakayım o konuyaInce dudak miydi, neydi basligi .ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.