Köprü bitmez bebişimmBeyler
Köprüyü geçene kadar sadece unutmayın !
Aklımıza kötü kötü şeyler niye getirdin öyle ölmeyelim Allah korusun bu nerden çıktı ayol tam zevkin ortasında ölmeyelim Allahım... Bu kadar da mutlu ölüm, ölmeyen tarafı mahvederEşinizle Kur'an'a göre cinsel ilişki kurmazsaniz ve öyle olürseniz çok pişman olursunuz!
Güzel Tiyoları göz ardı etmeyin beyler....Acele ise seytan karisir.
bir erkegin dogasinda olmamali dior : )Hocam, bireyler olumlu destekleyici ilişkiyle rahat olması gerekmiyor mu. Niye erkeğe trip atma triplere katlan mesajı veriliyor.
Kadının doğasında var ve hep olumlu yaklaşıp ilişkiyi yürütmeye mi çalışacağızbir erkegin dogasinda olmamali dior : )
olumlu veya olumsuzlukta sadece Trip mi var ? : )Kadının doğasında var ve hep olumlu yaklaşıp ilişkiyi yürütmeye mi çalışacağız
Ne bileyim hocam, okuduklarımı anlamaya çalışıyorum.ilişkiler çok zor Siz söyleyince anlarım belki dedim.teşekkürlerolumlu veya olumsuzlukta sadece Trip mi var ? : )
Trip biz kadinlar yakisir, erkek net olacak , aslinda bu kadar basit. : )
Ne bileyim hocam, okuduklarımı anlamaya çalışıyorum.ilişkiler çok zor Siz söyleyince anlarım belki dedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.