Yok ben video sahibine tepki gosterdim .d e zor biriyiz ya jahshshhshdhBir ironiydi aslında: ))
Yok ben video sahibine tepki gosterdim .d e zor biriyiz ya jahshshhshdhBir ironiydi aslında: ))
Yok ben video sahibine tepki gosterdim .d e zor biriyiz ya jahshshhshdh
eyvallah, denicemAdam olun
Alışveriş deyince bu kederli şiir geldi aklıma nedense.Bir kadın hakkında "benden sonra toparlayamaz" diye düşünmeyin. Kadının 3 kez kuaföre gitmesi ve yapacağı 8 alışveriş sizi tarihe gömer. : )
mesela yani : ) 😜
sen anca katana ile marul doğraNot ile bitecek isler degil.
Sen de daga tasa cik..ormanda odun kir mir..sen anca katana ile marul doğra
yaparım ne var?Sen de daga tasa cik..ormanda odun kir mir..
KUrt gibi ulu felan..
Yapyaparım ne var?
yeni ayağa kalktım. günün ilk yemeğini birazdan yiyeceğim o derece.Yap
Ben de katana ile marul dograyabilirim yani..
Sorun ne?
Zaten uykum var..heyheylerim üstümde
Üstelik karnim da ac..hangini önce yapayim diye ikilemdeyim..
Yaniklarindan ne haber ? .ddddd
Gittim bye
Afiyet olsun.yeni ayağa kalktım. günün ilk yemeğini birazdan yiyeceğim o derece.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.