Haaaa şu tipler aman evlerden ırak bir durum :)))Son zamanlarda erkeklerin disil özellikler sergilemeye baslamasindan dolayi öyle bir sey yazdim : )
Haaaa şu tipler aman evlerden ırak bir durum :)))Son zamanlarda erkeklerin disil özellikler sergilemeye baslamasindan dolayi öyle bir sey yazdim : )
Uzerime alinmadim ben, savasmiyorumKadınlarla savaşmayı bırakın , gücünüz bize mi yetiyor
Uzerime alinmadim ben, savasmiyorum
![]()
Simdi helali harami karistirmayalim hocammm 😁Helal olsun 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.