arada bir kontrol etmek de lazım hala nefes alıyor mu diyeYüzde sekseni nefes alsın yeter modundadır :)))
İnandırıcı gelmedibu seks delisi dış görünüşlerinin altında yatan hassas bir ruhları var
Kesinlikle
Hayattaki sansim oda bana denk gelmistir 🚬🚬🚬Sadece yüzde iki gibi bir oran toplum içerisindeki sevgi gösterisinden hoşlanmıyor.
yüzde 37'lik bir oran kendilerini güldürebilen bir kız arkadaş arıyor
Onu ben de seviyorum ama zekice espriler tam yerinde kırıcı olmayan şakalar vsBen erkekmiyim?? Ayni seyi ariyor gibiyiz 🚬🥲 ki bu dogruysa erkeklerin 37% kaybettim dhsjshs
hangi ibnelerle yapmışlar bu araştırmayı hfhfdjbfhxbsh1Gizliden gizliye açık bir ilişki istiyor ve öpüşmenin aldatma sayılmadığını düşünüyor. Erkek Gerçeği: Rasgele erkeklerden telefon numarası toplamaya başlamadığınız sürece, erkeklerin yüzde 77'si arada bir flört egzersizi yapmanın iyi bir şey olduğunu ve bunun aldatma sayılmayacağını düşünüyor.
@Klaus sana diyor cabuk ilgilen burayla 😁uyumak ?
yani cinsiyetten bağımsız bir insan bence en nihayetinde bi yatakta uyumak ister, başka ne ister yaniiiiiiiiiiiiii lütfeennn söyleyinnn![]()
En yüce bilgilerini söylemeyerek koruyor@Klaus sana diyor cabuk ilgilen burayla 😁
Evet ne olmuş?Çorabıyla yatmak ister
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.