Isin enteresan tarafi kadinlar kis aylarinda soguk diye pijamanin ustune kadar cektikleri coraplarla uyurlarÇorapla uyumak çok zararlı sağlığa da
Çorapla nasıl uyunur ya imkansız bence
Isin enteresan tarafi kadinlar kis aylarinda soguk diye pijamanin ustune kadar cektikleri coraplarla uyurlar
uykuasil sorunun cevabi. ne isterler. tek kelime ile anlatilir ama yazmicam : )
valla ya oysa erkekler ne kadar da uykuyu sever@Xasthur bu kadınlar kendilerini çok ama çok mühim zannediyor 3-5 kendini bilmez erkonun üstlerine gelmesinden
Bir erkeğin uyumak istemesine inanmak kendilerine hakaret gibi geliyor
tabi kionu kadinlarda ister.
çorapsız uyuyunca çıplak hissediyorumÇorapla uyumak çok zararlı sağlığa da
Çorapla nasıl uyunur ya imkansız bence
uyku kanks .dne istiyomuş açıklandı mı ?
acil özet pls ?
Tanıdık geldi gibi..Isin enteresan tarafi kadinlar kis aylarinda soguk diye pijamanin ustune kadar cektikleri coraplarla uyurlar
Yatak kirlenir kiiiEvet ne olmuş?
Kirlenmez ben mis gibi yenilerini giyiyorumYatak kirlenir kiii
Kurt çorap mı giyerKirlenmez ben mis gibi yenilerini giyiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.