Kadınlar kendi kendine hamile kalacak. Erkekler dünyadan siliniyor
Bence de çekmesinler artık. Anaerkil bir toplum istiyorum ben.Nazınızı kimse çekmez artık :)
Her yer kadın koksun demi çiçek gibiBence de çekmesinler artık. Anaerkil bir toplum istiyorum ben.
Hepsi çiçek gibi kokmuyor maalesef. Geçen metrobüse ve ardından tramvaya binmek zorunda kaldım. Arkadaş libidom içime kaçtı resmen..Her yer kadın koksun demi çiçek gibi
Hepsi çiçek gibi kokmuyor maalesef. Geçen metrobüse ve ardından tramvaya binmek zorunda kaldım. Arkadaş libidom içime kaçtı resmen..Ben erkek halimlen işten çıkmadan deodarant onu bulamazsam kolanya neyim sıkıyorum..
![]()
Çünkü doğumlar sadece kız çocuk.... Sonunuz geldiiiiiEe nabalım çocuk doğurabilecekseniz tek başına? neden kapanıyoruz hem?
Bunun erkeklerle ne ilgisi var onu çözemiyorum.
Çünkü doğumlar sadece kız çocuk.... Sonunuz geldiiiii![]()
Eninde sonunda üretim şart Zeze :) üretmeyen tükenirkadın erkek ilişkisini sadece üreme olarak değerlendirmek ne kadar doğru? Bu kadar cinsiyetçi olmayın. kadın kadınlığı ile güzel erkek erkekliği ile güzel. çok mu abartıyorsunuz yada fazla mı eğlence konusu yapıyorsunuz anlayamadım.
Sizi napacaz ki o zamanBence erkeklerin önü açılır. En azından evlilik derdi olmadan birlikte olur geçerler.
Sizi napacaz ki o zaman
aman havanızı sevsinlerEninde sonunda üretim şart Zeze :) üretmeyen tükenir
Yerli üretim şart 🙂Eninde sonunda üretim şart Zeze :) üretmeyen tükenir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.