Boşver demişsin kötülükten vazgeçtim öğretsen yapacaktım@Günışığı cevap ver bari bildirim olsun
Kötülükten vazgeç de yine de yaz senBoşver demişsin kötülükten vazgeçtim öğretsen yapacaktım
Kötülüğü öğretsen işimiz kolaydıKötülükten vazgeç de yine de yaz sen
İyilikten yanayız , niye kolaya kaçalımKötülüğü öğretsen işimiz kolaydı
Öff ama... Hiç aklımıza gelmeyen üstünden düşünüp yada okuyor geçtiğimiz şeyi niye aklımıza getirdin sen şimdi oldu mu hiçAsıl soru şu... Neresinin kıllı olması ?
Soruyu anlamamışım çift pardon akıllısı makbuldür tabi kiiKillısı tâbi ki
Antik mısırda firavunları buna örnek verebilirsin.Her dönemin bir güzellik anlayışı vardır ya hanierkeklerde kılsız beden niye moda olmasındı
![]()
Aynen ya 🤪😁Bu soruya cevap vermesi gerekenler kadınlar.
Aklına ne geldi ki ? Erkek kıllı olsa ne olmasa ne neresi ? Yüz mü kol mu bacak mı ? Neresi yani saç'ta bir kılÖff ama... Hiç aklımıza gelmeyen üstünden düşünüp yada okuyor geçtiğimiz şeyi niye aklımıza getirdin sen şimdi oldu mu hiç
Saça gelmedi tabi.Aklına ne geldi ki ? Erkek kıllı olsa ne olmasa ne neresi ? Yüz mü kol mu bacak mı ? Neresi yani saç'ta bir kılAklına gelen neyse artık
![]()
Kıllı erkekler erken boşalıyor 2 saniye 3.saniyeyi görmüyor bile....Kıllı arkadaşlarımız varsa bu durumu içerlemesinler. Hele hele konuya dayatılmış görsellikten öte başka hiçbir açıdan yaklaşamayan kadınların yorumlarına hiç aldanmasınlar. Bazı kıymetli eserde okudum. Ne kadar çok kıl, o kadar çok enerji demektir. Ne enerjisi olduğunu söyletmeyin bana, zaten artık anladınız. Keramet kılda değil. Enerjinin çokluğunun sonuçlarından biri kılın çok olmasıdır. Havalimanında gözlük standı olan bir arkadaşım var. Bu arkadaşın göğsünden kıllar görünür. Zaman zaman lafı geçer. Uzakdoğusundan tut batısına kadar yanımdan yöremden geçen çok kadının durup beni övdüğü oluyor diye anlatır. Ünlüymüş gibi gelip hayran hayran konuşanlar oluyormuş. Nefes çekerek çocuğun kıllarını konuşuyorlarmış. Bir gün Japonlardan biri kendisine bu tür erkeklerin hormonlarının gelişmiş olduğunu ve organik erkek diye nitelendirildiklerini söylemiş. Kendisi bunu söylerken elbette yöresindeki kılsızlığın verdiği kıl hasretinin etkisi de vardır ama asıl sebebinin otun verimli toprakta bittiğini bilmesinden kaynaklanıyor.
Beyler... Kılı ya da kılsızlığı birileri istiyor ya da istemiyor diye tercih etmeyin. Allah sizi öyle yaratmışsa vardır bir hikmeti deyip konuyu kapatın. Gerisini yorumlamayın ve yorumlama hadsizliği yapanlara fırsat vermeyin. Allah sizi neden öyle yarattığını, yarattığı kullarından daha iyi bilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.