İma ettirmek zorunda bırakmak hoş mu cidden? Len demeden anlayan versiyonu yok mu erkeğin
O zaman da ben söyleyince yapmış olacak ne anlamı kaldı? Kendi akıl etsin istiyoruz. Edemiyorsa demek. Gerçi direkt söylendiğinde hala anlamamak için direnen de var.İma edinceye kadar direkt söylemek çok mu zor
yahu erkek salaktır ve güdülmesi gerekir. İma, dolaylı anlatım erkeklerde işe yaramaz. Beynimizin o bölümü halen evrimde bi tık geride. Direkt söyle ve ben söyledim diye yapıyoru bırak hayat daha güzel olacakO zaman da ben söyleyince yapmış olacak ne anlamı kaldı? Kendi akıl etsin istiyoruz. Edemiyorsa demek. Gerçi direkt söylendiğinde hala anlamamak için direnen de var.
Peki sen nasıl anlayabiliyorsun Ufuk? Erkek değil misin yoksaİma edinceye kadar direkt söylemek
yahu erkek salaktır ve güdülmesi gerekir. İma, dolaylı anlatım erkeklerde işe yaramaz. Beynimizin o bölümü halen evrimde bi tık geride. Direkt söyle ve ben söyledim diye yapıyoru bırak hayat daha güzel olacak
Erkekler Bilal gibidir. Bilal’e anlatır gibi anlatın
Canım yöneticim benim anladığımı nereden çıkardın acabası 🤔Peki sen nasıl anlayabiliyorsun Ufuk? Erkek değil misin yoksa
Kaaaaç yıldır tanıyorum seni... Söylediğimi anlamak bir kenara söylemediklerimi de anlıyorsunCanım yöneticim benim anladığımı nereden çıkardın acabası 🤔
Allahım ben evrimimi tamamlamışımmmmmmmmmmmKaaaaç yıldır tanıyorum seni... Söylediğimi anlamak bir kenara söylemediklerimi de anlıyorsun
Diğerleri de anlayabiliyor o zaman işlerine gelmiyor olabilir mi? Şimdi klasik erkekler düz beyinli kandırmacasını bırakalım lütfen 😌Allahım ben evrimimi tamamlamışımmmmmmmmmmm
Umarım bunda bir ima yoktur
Şimdi manipüle etmeyelim hocamDiğerleri de anlayabiliyor o zaman işlerine gelmiyor olabilir mi? Şimdi klasik erkekler düz beyinli kandırmacasını bırakalım lütfen 😌
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.