Erkeğe Asla Söylenmeyecek Sırlar

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sevgilinize her şeyi anlatmanız ilişkinizi zedeleyebilir. Ondan saklamanız gerekenler!

Ondan önceki ilişkileriniz!

Onunla çıkmaya başlamadan önce tüm hayatınız boyunca onu beklemediğinizi biliyor. Sizi eski sevgililerinizle kafasında canlandırmak istememesi kadar doğal bir şey olamaz.

Eski ilişkiniz hakkında sorular sorabilir ama bunun sebebi kendisinin sizin için ne kadar özel olduğunu duymak istemesidir.

Geçmişinizle ilgili yalan cevaplar vermek yerine susmayı tercih edin! Eğer çok üstünüze gelirse yatakta düşündüğünüz tek erkeğin o olduğunu söyleyin.

Paranızı nasıl harcadığınız!

Erkek arkadaşınızla ortak hesabınız olmadığı sürece onun sizin kendi paranızı nnereye harcadığınızı bilmesine gerek yok. Erkeklerin gereksiz alış veriş olarak gördükleri ayakkabı elbise almanızdan rahatsız olabilirler.

Giydiğiniz bir şeyi beğendiğinde nerden aldığınızı ve ne kadar ödediğinizi ona söylemeyin. Eğer bilmek isterse de aldığınızın çok ucuz olduğunu söyleyin.

Ailesi hakkındaki düşünceleriniz!

Onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışmanız ilişkinize zarar getirecektir. Annesi dayanılmaz bir kadın olsa da ona bir şey söylemeyin. Negatif bir şey duyduğu anda siz ve ailesi arasında seçim yapmaya zorlandığını hissdecek ve size kızacaktır. Ailesi gerçekten çekilmezse mümkün olduğunca onlardan uzak durmaya bakın.

Masum flörtler!

Erkek arkadaşınızı seviyor olmanız ondan önceki eski flörtlerinizi konuşabileceğiniz anlamına gelmez. Flört etmek aşırıya kaçılmadığında oldukça sağlıklı bir şeydir. Hâlâ erkeklerin ilgisini çekiyor olmak konusunda övünmek size zararsız görünebilir. Özellikle de erkek arkadaşınızın size bağlılığından eminseniz... Bunları onunla konuşmayın. Başka erkekler tarafından beğenilmenin keyfini tek başınıza çıkarın.

Aldığı hediye konusundaki gerçek düşünceniz!

Eğer sevgilinizin aldığı hediyeyi beğenmiyorsanız bunu eleştirmek yerine hediyenin iyi bir yönünü görmeye çalışın. Ne tarz hediyelerden hpşlandığınızı sohbetleriniz sırasında incelikle belirtmeyi de ihmal etmeyin!

• sigara
Tepkiler: -a-

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Alayını anlatırız bizde R yok
Gizli saklı hiç yok
Net.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Bazı erkeklere herşeyi söyleyebiliriz aslında çünkü onlar olgun ve sağlam insanlardır. Bazıları ise söylenilen paylaşılan ne varsa bunu bir zaman sonra duruma göre önünüze koyar.

Hediye konusunda ise gerçekleri söylemekten yanayım çünkü hatır için evet dedikçe aynı şeyleri alacak 🤪

dinamickaygısız

Platin Üye
Bazı erkeklere herşeyi söyleyebiliriz aslında çünkü onlar olgun ve sağlam insanlardır. Bazıları ise söylenilen paylaşılan ne varsa bunu bir zaman sonra duruma göre önünüze koyar.

Hediye konusunda ise gerçekleri söylemekten yanayım çünkü hatır için evet dedikçe aynı şeyleri alacak 🤪
Başak Burcu :honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
Neyse ki level atladım, önüne koymakta ustayımdır :honk:

AsteriX

DJ
Parasını nereye harcadığından neden rahatsız olalım ki. Eski sevgililer olayı iki taraf için de karın ağrısı bir durum, çok detaya inilmemeli ve sıkça dile gelmemeli. Hediye konusunda da adı üstünde hediye, beklentiye göre olmasına komple karşıyım. Gönlünden o kopmuştur vermiştir,aynısı sende de olabilir, beğenmediğin tarzdır falan nerden bilsin? Aile hakkında kötü konuşma olayı da karşılıklı bir durum. Öfff çok ciddi yazdım salın gitsin 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Parasını nereye harcadığından neden rahatsız olalım ki. Eski sevgililer olayı iki taraf için de karın ağrısı bir durum, çok detaya inilmemeli ve sıkça dile gelmemeli. Hediye konusunda da adı üstünde hediye, beklentiye göre olmasına komple karşıyım. Gönlünden o kopmuştur vermiştir,aynısı sende de olabilir, beğenmediğin tarzdır falan nerden bilsin? Aile hakkında kötü konuşma olayı da karşılıklı bir durum. Öfff çok ciddi yazdım salın gitsin 😁
Mahkemede ifade veren kişi
Hakim
Neden o hediyeyi aldın sldklfmfpdmf

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bundan sonra ne sen bana hediye al ne de benden hediye bekle diycen kalacak öyle 😁
Ben herkese diyorum valla bana hediye almayın beğenmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Ben herkese alırım ama alayına 🤣🤣🤣
Kıyafet ayakkabı bile alırım cuk olur bide öyle göz var 🤣

AsteriX

DJ
Ben herkese diyorum valla bana hediye almayın beğenmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Ben herkese alırım ama alayına 🤣🤣🤣
Kıyafet ayakkabı bile alırım cuk olur bide öyle göz var 🤣
Ben de öyle genelde güzel ve tam beden seçerim ama tek tük nur yerlitaş ifadesiyle karşılaşınca geliyorlar 🤪

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben de öyle genelde güzel ve tam beden seçerim ama tek tük nur yerlitaş ifadesiyle karşılaşınca geliyorlar 🤪
Ooo sen master lig o zamanarada olur öyle
Benim 7 bucuk yılda beğendiğim çiçekler hariç 2 hediye var 3. Hatırlamıyorum yok yani
Ben görmeden alınan 2 hediyeyi beğendim.

AsteriX

DJ
Ooo sen master lig o zamanarada olur öyle
Benim 7 bucuk yılda beğendiğim çiçekler hariç 2 hediye var 3. Hatırlamıyorum yok yani
Ben görmeden alınan 2 hediyeyi beğendim.
Sende öyle sorunlar olmaz zaten ya belli 😊

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
her şey tamam da masum flört nasıl oluyor acaba

Üst Alt