beni kim zikretti nandbdbdMutluluk kokusu almiş @Xasthur.... ya da adını söyleyince sihirli lambadan çıkar gibi geldi
Ayy hakkaten yaaErgin Atamanı da davet edin bence
Bu mutluluğun mimari sayılır
finlandiyalı kızları getiriyorsan yeşili de veriyim bi tık daha iyisi olsun. mesela ruslarPembe olunca ergini profayl pikçır yapcam, foruma havuz yapcam, finlandiyalı kızları getircemm
Kanks ben rusların içindeyim zaten kop gel günahlarındanfinlandiyalı kızları getiriyorsan yeşili de veriyim bi tık daha iyisi olsun. mesela ruslar![]()
kullanıcı grup adı arıyorum şuanKanks ben rusların içindeyim zaten kop gel günahlarından
Holy şu an ölü taklidi yapıyor, ölmediyse de ben öldürcem onu du sen![]()
Bebeyimmmkullanıcı grup adı arıyorum şuan
![]()
İstediğim pembe olmadığından mütevellit vaatlerimi geri çekiyorum, sonra ağlanmayınPembe olunca ergini profayl pikçır yapcam, foruma havuz yapcam, finlandiyalı kızları getircemm
Yahu resim at istediğin rengi yapalım ben tonunu nasıl tutturayım kafamdan.İstediğim pembe olmadığından mütevellit vaatlerimi geri çekiyorum, sonra ağlanmayın![]()
Senin kafana vurayım holiiYahu resim at istediğin rengi yapalım ben tonunu nasıl tutturayım kafamdan şeker pembesi rengi bu ne yapabilirim :dddd
Kank pembesi mi olsun beji mi olsun o mu bu mu o mu bu mu dgshshanaaaaa renge bak aksdjsad
yakışmış kanks, kıyafetlerinle uyumlu olmuş seni bi açmış sanki <3
beji olsun bana sorarsan ama senin kararın tabiiKank pembesi mi olsun beji mi olsun o mu bu mu o mu bu mu dgshsh
S mi olsun xs mi sgshshbeji olsun bana sorarsan ama senin kararın tabii
s iyidir. efil efil giyersin yazınS mi olsun xs mi sgshsh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.