Hanımım ne derse oBen pembe olcam
O kadar

Hanımım ne derse oBen pembe olcam
O kadar
Oldum muHanımım ne derse o![]()
ya sus damat adayı dedik bagrımıza bastık, kızı ektin hast haliylesıvama kısmı bu ya
renk işi kolay da bir grup ismi bulmak lazımm ne olsun söyle hemennOldum mu
Deneme bir ki
Nevi şahsına münhasır…renk işi kolay da bir grup ismi bulmak lazımm ne olsun söyle hemenn
nba sorumlusu şalsdksaşrenk işi kolay da bir grup ismi bulmak lazımm ne olsun söyle hemenn
Adam hanımcı çıktı Rıza BabaHanımım ne derse o![]()
Olur mu öyle şey, beni sizler desteklediniz bu renklere getirdiniz…Adminiçeler hep pamuk şeker pembesi oluyor ve forum sahibinin sevgilisi oluyor ayrıca nicki de simli güllü sekilli şüküllü oluyor
Üst perdeden bakarsın bize artık sen @keroLayn
Konumuz o mu şimdi gökanmichael j fox'a benzettim ilk sjdbbdbf
Kanks bi dur ya ürkütmesene…yalnız hanıma yapılan yatırımlar boş olmaz.
bakınız mutlu olan erkeklerin hepsi hanımcı @HolySpectre
Olayı çözmüş...yalnız hanıma yapılan yatırımlar boş olmaz.
bakınız mutlu olan erkeklerin hepsi hanımcı @HolySpectre
mutlu olun yeter. hiç gelmem bileKanks bi dur ya ürkütmesene…
Bizi kırbaçlama yeter o bize 🥺Olur mu öyle şey, beni sizler desteklediniz bu renklere getirdiniz…![]()
Adam kazandı beyler, haklı…
Ya ben size kıyar mıyım o kadar hıyar mıyımmmBizi kırbaçlama yeter o bize 🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.