Yok ki🚬 ben hiç görmedimHodanı deneyin gerçekten aşırı lezzetli alırken püf noktası yaprakları çok büyük ve sapı çok kalın yani kart olmaması o zaman körpe hali gibi lezzetli olmuyor. 🥰
Yok ki🚬 ben hiç görmedimHodanı deneyin gerçekten aşırı lezzetli alırken püf noktası yaprakları çok büyük ve sapı çok kalın yani kart olmaması o zaman körpe hali gibi lezzetli olmuyor. 🥰
Kesin biliyorlardır eminimKurban da Trabzon'a gideceğim ablalarimdan isterim :)
Hemen bir madımak türküsü açıyoruz dinliyoruz.)madımak biliyonuz mu siz heğ
Ne bulsa razı cevabı 🤣🤣🤣Yok ki🚬 ben hiç görmedim
Kesinlikle bilgi düşüreceğim sana:)Kesin biliyorlardır eminim
Ymarım seversin. Aklına gelirse beğenip beğenmediğini yaz bana olur mu 🤗
yemeği yahu türküsü doyurmuyoooooooHemen bir madımak türküsü açıyoruz dinliyoruz.)
Yemeğini şuan bulamayacağımız için türkü dinleyip ağlıyoruz.)yemeği yahu türküsü doyurmuyooooooo
Hatay da çok güzel yaparlar. Çıtır çıtırAy bal kabağı tatlısı öf tahinli fındıklı öff
Biz fırınlamıyoruz bağzı yerlerde fırınlıyorlar sanırım sizde öyleHatay da çok güzel yaparlar. Çıtır çıtır
Evet biz de (Trabzon) lokum gibi yapılır.. öyle daha çok seviyorum ben de..Biz fırınlamıyoruz bağzı yerlerde fırınlıyorlar sanırım sizde öyle
Bizdeki lokum gibi oluyor çünkü öff
Fırınlanmış yediğimi hatırlamıyom açıkcası ya belki yesem severimEvet biz de (Trabzon) lokum gibi yapılır.. öyle daha çok seviyorum ben de..
Fırınlanmış da güzel oluyor. Ay pirinçli kabak yemeğini hiç sevmem :/Fırınlanmış yediğimi hatırlamıyom açıkcası ya belki yesem severim
Bizde kabaklı pirinç pilavıda yapılıyor balkabağı bildiğin
Yedin mi hiç ben onuda severim.
Sevmediğin yemek konusu açın 🤣🤣🤣🤣
@Fluffy , başlık için konu doğdu sana:)Fırınlanmış yediğimi hatırlamıyom açıkcası ya belki yesem severim
Bizde kabaklı pirinç pilavıda yapılıyor balkabağı bildiğin
Yedin mi hiç ben onuda severim.
Sevmediğin yemek konusu açın 🤣🤣🤣🤣
Ay ben onuda çok severim yıllar oldu yemeyeli 😳Fırınlanmış da güzel oluyor. Ay pirinçli kabak yemeğini hiç sevmem :/
Evet sacda böreğini yapıyoruz madımaklı börekmadımak biliyonuz mu siz heğ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.