Yaw yat yarın yapılır acelesi yok yaNasıl yatıyım ki şimdi
Bu saatte yatınca reflü olursun çarpıntı yapar yenmez.
Yaw yat yarın yapılır acelesi yok yaNasıl yatıyım ki şimdi
Dün ben yeşil zeytin kavurması gördüm o mu acepZeytinli yemeği animsayamadim ? humus harikadır. Denemelisin
Doydum salata ile doymasam da aç değilim :)) aklım yiyemediklerimdeYaw yat yarın yapılır acelesi yok ya
Bu saatte yatınca reflü olursun çarpıntı yapar yenmez.
Oysa eğer ben de sevmiyorum onu.Dün ben yeşil zeytin kavurması gördüm o mu acep
Tavaya yağı salçayı alip kavuruyor üzerine yeşil zeytin kavurmaya devam ediyor başka bişey koyuyor mu onu unuttum fakat hiç denemedim
Tarifi yapan kadın bayıla bayıla yediOysa eğer ben de sevmiyorum onu.
Zeytin kavurması diye geçiyorZeytinli yemeği animsayamadim ? humus harikadır. Denemelisin
Tamam tahmin ettiğim zeytin kavurması.. deneyince at ve yorumla, merak ediyorum:)Zeytin kavurması diye geçiyor
Aklımda hatayın kalmış ama emin değilim.
Yeşil zeytini baya soteliyorsun ekmek banıp yiyolar hıhım
Nohut hastasıyım. Et suyunda nohut haşlayıp baharatla kavurup dürüm bile yapıyorum.
Humusu denicem denicem deneyemedim..
Denersem atarım 🤣🤣
Yeşil zeytinli tarifi konuşunca aklıma geldi yaptığımda yediğim lezzetsizliği.iştahım kaçtı 🤣🤣🤣🤣Doydum salata ile doymasam da aç değilim :)) aklım yiyemediklerimde
Genellikle sevilir burada:)Tarifi yapan kadın bayıla bayıla yedi
Kahvaltılık mı yemek mi oGenellikle sevilir burada:)
Vallah hiç güzel değil 🥲 belkide ben becerememişimdir.. ne bileyim..Genellikle sevilir burada:)
Kahvaltılık.. Hatay'ın kahvaltiliklari meşhurdur. Peynir kızartması mesela:) bayılırımKahvaltılık mı yemek mi o
Tavuk sevmem hiç:)Tavuklu pilav 🤤
Bende her yerden alıp yiyemiyorum.Tavuk sevmem hiç:)
Oyhhh çok severimPazı kavurması
La pazardan pazı alcaktım unuttum ya ben 🤣🤣🤣🤣
Pazı kavurmasına yumurta kırıyozOyhhh çok severim
Biz yumurta kırmayız taze fasulye ile karışık yaparım çoğunlukla.Pazı kavurmasına yumurta kırıyoz
Veya ben haslanmış patates rendeleyip börek yapıyorum. Çok severim 🤤
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.