Evet gelme imkanı olan buyursun 😊@AsteriX Balıkesir'de künefe mi yedireceksin?
Evet gelme imkanı olan buyursun 😊@AsteriX Balıkesir'de künefe mi yedireceksin?
Zaten internette her türlü tarif varken halen bişey yapamıyorum diyenlere hayret ediyoruminternette tarifi olan her şeyi çok güzel yapabiliyorum ?
Nerde?Evet gelme imkanı olan buyursun 😊
aynen, ve hala insanların hangi yemekleri yapabiliyosun diye sormalarına...........Zaten internette her türlü tarif varken halen bişey yapamıyorum diyenlere hayret ediyorum
@SleepleSsS yapıyor bişiler ya @-a- mutfakta tam bir aşçiymişOhoo ben şimdi herkes hünerlerini döktürür diyordum, bu kadar mıyız yemek yapmayı bilenler olarak 😂 forumca ıssız adaya düşsek aç kalıcaz valla 🤣
Seni yalancı çıkarmam. İlla çıkartacaksam, mutfaktan çıkartırım.
manito için mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta ise
eskidendi çok eskiden :/@SleepleSsS in tariflerine bende şahit olmustum sanki bi ara
Bir poğaça daha yap yuvarlak olmasın ona at, sonra içindem gelenleri söyleBen bi ara poğaça yapip arkadasa attim, yuvarlak olmamis dediozmndan beri kimseye hünerlerimi atmıyorum.. bak @AsteriX bastırılmış duygu, orda sana ne lan daha iyisini sen yap deseyedim keske.. aslinda hala bende ekli, desemmi simdi dhjsjss
manito için mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta iseşşşşşşşşşşşş
eskidendi çok eskiden :/
onun için link:Spoylerin arkasinda ne sakli merak ettim
Çokta kısa değilmiş.onun için link:
onlyfans/SleepLeSsS
kısa bilgilendirme: onlyfans içeriklerini görmek için üye olmanız gerekmektedir. aylık üyelik ücreti 100 Dolar olup, very special içerikler içinse her ay 250 dolar ödemeniz gerekmektedir. Ücret iadesi yapılmamaktadır. bu bilgilendirme ticaret bakanlığının ilgili mevzuatı uyarınca yapılmaktadır.
onun için link:
onlyfans/SleepLeSsS
kısa bilgilendirme: onlyfans içeriklerini görmek için üye olmanız gerekmektedir. aylık üyelik ücreti 100 Dolar olup, very special içerikler içinse her ay 250 dolar ödemeniz gerekmektedir. Ücret iadesi yapılmamaktadır. bu bilgilendirme ticaret bakanlığının ilgili mevzuatı uyarınca yapılmaktadır.
forumsaldan gelenlere % 10 indirim sözüReklammm yasak beyfendi![]()
+ 25% Kardeş indirimi de yaparsın buradan gidenlere?forumsaldan gelenlere % 10 indirim sözü
kodu vermesen iyiydi beee+ 25% Kardeş indirimi de yaparsın buradan gidenlere?
+ 20% Erken kayıt indirimi.
İNDİRİM KODLARI:
FORUMSAL25KADINUYELER
FORUMSAL20KADINKARDESLER
Sorun değil ya kodlar çalışmıyor zaten. PR çalışması yapıyorum şuan, KODLAR çalışmıyor diyen kaç kişi olursa fiyatı yukarı çekersin. Arz - Talep dengesini gözetmek için böyle yapmak lazım. Hatta çekiliş yap 3 arkadaşını etiketleyene 1 ay premium üyelik falan dersen bu iş tutar.kodu vermesen iyiydi beee
🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.