Sadece havuç var orada :)) salata mi oAnlamadım? Siz benim salatamı hakir mi gördünüz şu an?
Sadece havuç var orada :)) salata mi oAnlamadım? Siz benim salatamı hakir mi gördünüz şu an?
Başta saydıkların Karadeniz yemeği..yoksa sen... ?.:)Muhlama (mıhlama)
Turşu kavurması
Kara lahana dolması
Pide
Poaça
Ohooo gider bu böyle tava böreğimi severler
Kısırı beni görünce canları çeker ben yapmadıkça yapıp yemezler
🤣🤣🤣🤣
Pişi...
Gözleme 🤣🤣🤣
Mantı 🤣🤣🤣
Kayseri yağlaması
Susuyorum gece gece
Anne trabzon baba rize 🥰Başta saydıkların Karadeniz yemeği..yoksa sen... ?.:)
Yaaa! Ben de aslen Trabzon:) (kalp)Anne trabzon baba rize 🥰
Sonuç obezite 🤣🤣🤣🤣
Ayy güzel bizim yemeklerimiz ya ama o candan samimi insanımızla ne yesen güzel olur zaten. 🤗Yaaa! Ben de aslen Trabzon:) (kalp)
Candan insanımız lezzet katıyor yemeklerimize :)Ayy güzel bizim yemeklerimiz ya ama o candan samimi insanımızla ne yesen güzel olur zaten. 🤗
Ayy ben yazarken toptok halimle fenalandım 🤣🤣🤣@nunu onların hep fotoğraflarını istiyorum ama
Canım çekti emojisi yok mu ya
Elim ayağım titiriyor salata bitti dolabı açsam saydıkların yokAyy ben yazarken toptok halimle fenalandım 🤣🤣🤣
Diyet başladık zor valla nadiren yaparım muhtemelen anamdayım evime geçince çok zor
Ay boşnak böreğide güzel yaparım 🤣🤣🤣 hep hamur işi saydığımı farkettiğim o an
Yat yat uyu rüyanda yersin bu saatte kalp krizi geçirttirir ben yatcam şindiElim ayağım titiriyor salata bitti dolabı açsam saydıkların yok
Humusu yıllar oldu denicem hala ...Hatay mutfağına ait her yemeği güzel yaptığımı düşünüyorum:)
Nasıl yatıyım ki şimdiYat yay uyu rüyanda yersin bu saatte kalp krizi geçirttirir ben yatcam şindi
Zeytinli yemeği animsayamadim ? humus harikadır. DenemelisinHumusu yıllar oldu denicem hala ...
Zeytinli bir yemeğiniz var salça domates ceviz konup kavruluyor ay ben onu denedim hiç beğenmedim kız 🥲
Pek bilmiyom oranın yemeklerini
Künefe humus falan aklımda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.