ohoooooooooooooooooo dibine kadar...
Empati hep merhamet duygusu ile eslestiriliyor..aslinda yanlis..
Bir katil,pedofili ve ya etik cerceveden cikmis diger insanlara karsi da kurabiliyo muyuz empatiyi?
Kalbimizden düsüyor,salla reyzin titre beyEvet kurabiliyorum, dilinden merhamet düşmüyor sürüyye
Kalbimizden düsüyor,salla reyzin titre bey
Birbirinden farkli seyler sankiSempati değil mi o?
Nikim kadar değerim yokmuşBirbirinden farkli seyler sanki
Ama öyle degil mi?Fazla merhametli olup bunu önlemeye calisirken istemsiz dillendiren bireyler gibi sureyya.
Gel la bir karşılıklı kahve içelim seninle.
Sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mıDürtüsel olmadığı sürece anlayabilir insan. Mantığa oturtabildiğim ölçüde empati kurabilirim ama bazen kişi gerçekten, doğası gereği kötü oluyor.
İyiliğin anahtarı mısın senDürtüsel olmadığı sürece anlayabilir insan. Mantığa oturtabildiğim ölçüde empati kurabilirim ama bazen kişi gerçekten, doğası gereği kötü oluyor.
Dürtüsel olmadığı sürece anlayabilir insan. Mantığa oturtabildiğim ölçüde empati kurabilirim ama bazen kişi gerçekten, doğası gereği kötü oluyor.
Ama öyle degil mi?
Empati derken hep bi acimak fasli yatiyor ardinda.
Aa yazik aa bilmem ne..
Katile kim o gözle bakar?
Ama onu anlamak da empatidir halbüsüm.
Sürekli yaptığım şey.
"Onun yerinde ya ben olsaydım?" sorusunu sormaksa eğer mesele, hep yapıyorum. Bana ne kazandırıyor, beni geliştiriyor mu bilemiyorum.
İnsanları anlamasak olmuyo mu abi? Ya da onlar beni anlasa mesela?Sana kazandıracağı şey insanlari anlamak dedik ya adaşım, bunu kullanirsan neler olur aklin durur 🤣
İnsanları anlamasak olmuyo mu abi? Ya da onlar beni anlasa mesela?
Anlamayayım ben, gerek yok gibi geliyor.![]()
Sen etiketle canım ben görür gelirim. 😄@Cafuné sen de online ol ben burçdaşımı etiketlemiyorum ama
Milletin burçdaşi yanında jfjdn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.