View: https://www.instagram.com/reel/ChoNKstq3AB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
@pumpkin baliğin için etkinlik buldum sana
Senden beni alma yarim öyle alıştımmm ki sorma yaaariim.. bugün mademmmm sonumuz belliii, uykuya vaktin çok uyuma yariimm
Kim o hadsizzBen hiçbir zaman yardıma ihtiyacı olan birine kayıtsız kalamadım. Hele ki daha önce binbir güçlükle zorlukla geçtiğim yolları geçmekte olan birileri olduğunda hep yardım etmek istedim. Ve başardığını gördüğümde ayrı bi mutluluk ve gurur duydum. Sen ki abla abla diye dolanırken bu vefasızlık neden anlamlandıramıyorum. Benim zaten sana ihtiyacım yok ama hakkını nasıl öderim dediğin insana insan selam vermez hal hatır sormaz mı hiç, hayret ediyorum 🙄 Geldiğin noktayı unuttuğun gün dönüm noktasıdır. Bunu da öğreneceksin ablası….karşılaştığımızda bu cümleleri aynen bu şekil yüzüne söyleyeceğim, ki söylerim 💅
Eskiden sevdiğim ve değer verdiğim biri………Kim o hadsizz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.