Ponçik ponçik uyuyoruz şurda 

neyinasıl yapabildin
Neyi yapmiş sen de bana anlat öğrenince
Ben tatmin olmadım———-basın açıklaması———-
Bugün bok gibi uyandım. Uzun zamandır görmediğim rüyalar gördüm. Mesai bitsin oturup üç saat ağlıycam, çünkü mesai saatleri içinde ağlamamalısın kero.
———-basın açıklaması bitti———-
Seni de artık unutmaya karar verdim. Görmezden gelcem. Muhtemelen kendi varlığından şüphe edeceksin ama sen bunu sonuna kadar hak ettin 💅Ben tatmin olmadım![]()
Kız haklı @HolySpectreSeni de artık unutmaya karar verdim. Görmezden gelcem. Muhtemelen kendi varlığından şüphe edeceksin ama sen bunu sonuna kadar hak ettin 💅
Ben artık haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum çen, lütfen şu kıymet bilmezle beni aynı mesaja getirme :agla:Kız haklı @HolySpectre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.