Unutursak kalbimiz kurusunbenim gibi sıfır ingilizceye göre başarılı quizden 78 ilk sınavdan 83 aldımm 😍 hatırlanmak ne hoş 🥰

Unutursak kalbimiz kurusunbenim gibi sıfır ingilizceye göre başarılı quizden 78 ilk sınavdan 83 aldımm 😍 hatırlanmak ne hoş 🥰
Ooo harika. Tebrik ederim 👏benim gibi sıfır ingilizceye göre başarılı quizden 78 ilk sınavdan 83 aldımm 😍 hatırlanmak ne hoş 🥰
teşekkür ederim 🥹 daha güzel olacak umut var bence. 🙏Ooo harika. Tebrik ederim 👏
Ve mutlu yıllar 🎈
şapşaaaaal ♥️Unutursak kalbimiz kurusun
![]()
Demek öyle olmayacak mış... Vay be sende mi bizi vurdun arkadan.. Hançerleri sayamaz oldum ...Amaaan gelsem de baş başa olmayacakmışız zaten 😏
Uyku sersemi alıntıyı görünce biraz paniklemiş olabilirim. Bir de muhataba Türkçeyi sökmüş olsa… Bak sen o zaman say hançerleri 😁Demek öyle olmayacak mış... Vay be sende mi bizi vurdun arkadan.. Hançerleri sayamaz oldum ...
Ben bilmem çay demli olmuş ... 😔Uyku sersemi alıntıyı görünce biraz paniklemiş olabilirim. Bir de muhataba Türkçeyi sökmüş olsa… Bak sen o zaman say hançerleri 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.