bende severim alabilir miyim birazcık 😋Babam incir göndermiş bir kasa 😋 @Lotus 'da ne kadar severdi diyerek yiyorum 🤤🤤
bende severim alabilir miyim birazcık 😋Babam incir göndermiş bir kasa 😋 @Lotus 'da ne kadar severdi diyerek yiyorum 🤤🤤
Tabiki ne ka paylaşımcı biri olduğumu herkes bilir 😁bende severim alabilir miyim birazcık 😋
ben bilmem ne ka paylaşımcı olduğunTabiki ne ka paylaşımcı biri olduğumu herkes bilir 😁
Aynen incir, kayısı, erik ve armut bana da çok iyi geliyor 😋 kayısı ve erik sezonu geçti malesefben bilmem ne ka paylaşımcı olduğunbağırsaklarımın çalışması için şart. incir güzel geliyor da 🤪
anneannemin bahçesinde olurdu. dala çıkar toplardım erik, armut, elma. o geldi şimdi aklıma 😇 armut dalına halatla salıncak yapmışlardı büyükler. yıllarca biz torunlara, cocuklara, kuzenlere nasip olmuştuAynen incir, kayısı, erik ve armut bana da çok iyi geliyor 😋 kayısı ve erik sezonu geçti malesef
Gehhh bizim elma, armut, incir ağaçları var çıkıp toplayabilirsin 😂anneannemin bahçesinde olurdu. dala çıkar toplardım erik, armut, elma. o geldi şimdi aklıma 😇 armut dalına halatla salıncak yapmışlardı büyükler. yıllarca biz torunlara, cocuklara, kuzenlere nasip olmuştuheytt bee zamane çocukları...
pırtar mırtar da düşerim ben sağımı solumu yırtarım. sonra yaralar uğraş dur 😁😁Gehhh bizim elma, armut, incir ağaçları var çıkıp toplayabilirsin 😂
Dedemin incir ağacının dalında uyumuslugum var benim de 🤣
Yeni aldığım pantolonu ilk giyisimde incir dalına takarak yirtmisligimda var bak 😂pırtar mırtar da düşerim ben sağımı solumu yırtarım. sonra yaralar uğraş dur 😁😁
tam benim başıma gelmelik bir olay 😁Yeni aldığım pantolonu ilk giyisimde incir dalına takarak yirtmisligimda var bak 😂
Ah nasıl severim @Lastearth 😍 bende eve gelirken Frenk inciri aldım. Temizleyip koydum dolaba @Lastearth hiç sevmez diye diye yiyecektim ama aşırı yorgunum🤭🤭Babam incir göndermiş bir kasa 😋 @Lotus 'da ne kadar severdi diyerek yiyorum 🤤🤤
Hatırlamam mı birde kalın ses ağlaman dillere destandı Senin yüzünden az terliksiz kaçmadık Kezban teyzelerin bahçesinden 🤭🤭tam benim başıma gelmelik bir olay 😁
hatırlar mısın @Lotus komşunun yan bahçesine yardıma gidip de ağaçtan pataküte düştüğümü 🤪🤪
Sevmediğim için aklıma bile gelmiyor 🤣 bizimkiler de olgunlaşmıştir aslında 😁Temizleyip koydum dolaba @Lastearth hiç sevmez diye diye yiyecektim ama aşırı yorgunum🤭🤭
Zamanı artık sen yeme bana gönder. Sevmiyorsun sen 🙈Sevmediğim için aklıma bile gelmiyor 🤣 bizimkiler de olgunlaşmıştir aslında 😁
Toplatacak birini bulursam göndereyim 😁Zamanı artık sen yeme bana gönder. Sevmiyorsun sen 🙈
napayım yahuu, meyveleri çok güzel gelirdi hep gözüme, damağıma 😁😁Ah nasıl severim @Lastearth 😍 bende eve gelirken Frenk inciri aldım. Temizleyip koydum dolaba @Lastearth hiç sevmez diye diye yiyecektim ama aşırı yorgunum🤭🤭
Hatırlamam mı birde kalın ses ağlaman dillere destandı Senin yüzünden az terliksiz kaçmadık Kezban teyzelerin bahçesinden 🤭🤭
Büyüdük meyvelerin eski tadı yoknapayım yahuu, meyveleri çok güzel gelirdi hep gözüme, damağıma 😁😁
eskien mi güzeldi eskiler mi güzeldi....Büyüdük meyvelerin eski tadı yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.