Balıklara ekledim bir tane daha
@Süreyya @CipraLex @CaT @RumuZNeyimE @ivan divandelen ivan yarı Balık yarısı Aslan ama olsun :))
@nunu balıklarla başa başsınız
Yaaaa hemeb konu acmaliyimm hos gelmiiis
Balıklara ekledim bir tane daha
@Süreyya @CipraLex @CaT @RumuZNeyimE @ivan divandelen ivan yarı Balık yarısı Aslan ama olsun :))
@nunu balıklarla başa başsınız
Charismax hg kardesim.Süreyya dışında diğerleri yabancı geldi... 😂 Biz balıklara sahip çıkın fosforumuz gece parlamanızı sağlar... Jfdkdk
Hoş buldum teşekkür ederim.. Bak diğer yerlerde yerleşik takılmacalarım olmadığı için bu tür karşılıklı yorumlaşmaya giremiyorduk.. Burası yerleşik yer benim için.. Nickini görmüşken iltifatımı yapayım dedim.. Sen nasılsın?Charismax hg kardesim.
Haklisin..Hoş buldum teşekkür ederim.. Bak diğer yerlerde yerleşik takılmacalarım olmadığı için bu tür karşılıklı yorumlaşmaya giremiyorduk.. Burası yerleşik yer benim için.. Nickini görmüşken iltifatımı yapayım dedim.. Sen nasılsın?
Ben sadece balık olduğumu biliyorum 04.03.1989 işte ..
Sonuç olarak bana abi diyeceksin !!!! sdfdsfBenden tam 9 gün önce dogmus arkadasimizz 😇😍
Sonuç olarak bana abi diyeceksin !!!! sdfdsf
Çok gizli sosyal medya bilgisi mi
günaydınlar kovalasın sizi tavşanlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.