Düşün ki O Bunu Okuyacak

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Mart balığı mı şubat mı
22 şubat falan mı ? aslında merak ettiğim ☺️
Tutuyorsa neden inanmıyorsun bak bu enteresan 🤣🤣
Mart balığı .. Benim sahtekar burç yorumculara garezim var.. Hep duygu ve garibanlığık tutuyor... Zengin olacan diyenlerin'ki tutmuyor 😂😂😂

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Süreyya dışında diğerleri yabancı geldi... 😂 Biz balıklara sahip çıkın fosforumuz gece parlamanızı sağlar... Jfdkdk
Balık pahalı nereye yiyoruz 🚬
Işıltımız ondan söndü demek

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Mart balığı .. Benim sahtekar burç yorumculara garezim var.. Hep duygu ve garibanlığık tutuyor... Zengin olacan diyenlerin'ki tutmuyor 😂😂😂
Zengin olacak balıklar diye bir fal mı olurmuş 🤣🤣🤣 oluyorsa inşallah olursun 🤣🤣🤣
Ben karakter analizi kısmı ile ilgileniyorum gelecek ve günlük yorumlara pek ilgim yok
Gezegenlerin belli aylarda belli olayların habercisi felaket vs gibi olduğunada inanıyorum.
Dediğin gibide dolandırıcısı çok olan bir sektör.
Yülselenini biliyor musun koç kova aslan çıkarsa şaşırmam

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Zengin olacak balıklar diye bir fal mı olurmuş 🤣🤣🤣 oluyorsa inşallah olursun 🤣🤣🤣
Ben karakter analizi kısmı ile ilgileniyorum gelecek ve günlük yorumlara pek ilgim yok
Gezegenlerin belli aylarda belli olayların habercisi felaket vs gibi olduğunada inanıyorum.
Dediğin gibide dolandırıcısı çok olan bir sektör.
Yülselenini biliyor musun koç kova aslan çıkarsa şaşırmam
Allah ayetinde güneş ve ayın bir matematik üzerine olduğunu belirtmiş.. Uzun lafın kısası insan tabiatı etkileniyor.. Ama bunu gök bilimcilerin iliminden alırsan ne ala.. Yoksa çingene fal bakayım abeme diyip o'da burç yorumu yapıyor... O tiplerin yolunda olan medyatik kokoşlardan bahsediyorum ...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Allah ayetinde güneş ve ayın bir matematik üzerine olduğunu belirtmiş.. Uzun lafın kısası insan tabiatı etkileniyor.. Ama bunu gök bilimcilerin iliminden alırsan ne ala.. Yoksa çingene fal bakayım abeme diyip o'da burç yorumu yapıyor... O tiplerin yolunda olan medyatik kokoşlardan bahsediyorum ...
İnsanlar hep bir arayış içinde bir çoğumuz kendi içimizde bir şeyler aramadığımız için işte böyle şeylere kapılıyoruz.
Ben sadece karakter analizi yapıyorum diye fal soranlar oluyor 🤦🏻‍♀️
Fal baksan söylediklerini dinleyecek insanlar var e birileride bundan ekmek yemesin mi 🤣🤣🤣 ekmek yedirene kızmak daha mantıklı gibi sanki

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
İnsanlar hep bir arayış içinde bir çoğumuz kendi içimizde bir şeyler aramadığımız için işte böyle şeylere kapılıyoruz.
Ben sadece karakter analizi yapıyorum diye fal soranlar oluyor 🤦🏻‍♀️
Fal baksan söylediklerini dinleyecek insanlar var e birileride bundan ekmek yemesin mi 🤣🤣🤣 ekmek yedirene kızmak daha mantıklı gibi sanki
Hareketlerim inançlarımın getirisi değildir... Gülüyosun ama ağlıyosundur gibi... Hddkdkkd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben sadece balık olduğumu biliyorum 04.03.1989 işte ..
Kankam yükselen için doğum saati ili dakikasıda lazım
Senle aynı yastaymışız he 89 güzel zamanda doğmuşuz be çocukluk konusunda çok şansşıydık
Ben inandığım için ulu orta yazmayın bunları 🤣🤣🤣 forumun yarısından çoğuna baktım nezaketen değil ise yüzde 60 üstü tutuyordu 🤣🤣🤣

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Kankam yükselen için doğum saati ili dakikasıda lazım
Senle aynı yastaymışız he 89 güzel zamanda doğmuşuz be çocukluk konusunda çok şansşıydık
Ben inandığım için ulu orta yazmayın bunları 🤣🤣🤣 forumun yarısından çoğuna baktım nezaketen değil ise yüzde 60 üstü tutuyordu 🤣🤣🤣
Kadir gecesi çocuğuğum dakkasını bilmiyorum şöyle olmuş.. 3 mart 23 sularında... Doğmuşum sanırım 55 58 geçe saat doğumum işlenmiş mart 4 diye geçmiş...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kadir gecesi çocuğuğum dakkasını bilmiyorum şöyle olmuş.. 3 mart 23 sularında... Doğmuşum sanırım 55 58 geçe saat doğumum işlenmiş mart 4 diye geçmiş...
03 03 çok iyiymiş ya niye bozmuşlar 🤦🏻‍♀️
İlide söylersen bakayım uyumadan

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Düzenleden bilgileri silebilirsin bence sil
Yükselen akrepsin
Merak edersen pc geçince atarım detaylarını
Hanıma falanda bakabilirim
Hatun kova... Bu arada harbiden sizler beni bizi tanımadınız mı? Charismax Destina çok yabancı değildir bu alemlere ama bilemedim şimdi :D
Bilgileri sile'bilirsin derken ne anlamda anlamadım :D
Akrep burcu hakkında tek bildiğim karşı cins kadınların dokunmayı sevmesi temas bağımlısıdır böyle elleri ayakları eliyle kontrol etmeyi severler..
Hatun'da kova burcu.. Ben balık o kova fjhkdjhs İşe bak sdfsdgdg
Valla bakmak istersende sen bilirsin :D Ben gelir giderim ara sıra böyle uğrarım falan..

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Hatun kova... Bu arada harbiden sizler beni bizi tanımadınız mı? Charismax Destina çok yabancı değildir bu alemlere ama bilemedim şimdi :D
Bilgileri sile'bilirsin derken ne anlamda anlamadım :D
Akrep burcu hakkında tek bildiğim karşı cins kadınların dokunmayı sevmesi temas bağımlısıdır böyle elleri ayakları eliyle kontrol etmeyi severler..
Hatun'da kova burcu.. Ben balık o kova fjhkdjhs İşe bak sdfsdgdg
Valla bakmak istersende sen bilirsin :D Ben gelir giderim ara sıra böyle uğrarım falan..
Kovayı evliliğe nasıl ikna ettin la
Valla helal olsun onun yükseleni su grubu falan mı
Ben bi bu forumda takılıyom ya 1 yıl oldu geleli forum hayatım hiç yoktu ortam samimi geldi kaldık öyle kimseyi tanımam
Düzenle butonundan silebilirsin ddoğum saati vs diye dedim

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Kovayı evliliğe nasıl ikna ettin la
Valla helal olsun onun yükseleni su grubu falan mı
Ben bi bu forumda takılıyom ya 1 yıl oldu geleli forum hayatım hiç yoktu ortam samimi geldi kaldık öyle kimseyi tanımam
Düzenle butonundan silebilirsin ddoğum saati vs diye dedim
O ingilterede ben türkiyede eski bir rap forumu hikayesi bizimkisi çocukluktan beri.. Kaçtık ettik :D O beni ikna etti ben onu değil :D .. Aşık oldum ben.. Haliyle o'da fedakar yapılı olduğu için öyle bir sevda doğdu :D Anladım seni tamam... Yok ya bilgiler kalsın kimlikte olduğu gibi :D

Üst Alt