Vecihi gibi kafa geldi ..
İster oku ister okuma ben sokar geçerim.. Yalamaysa hissetmiyon'dur ... zah zah zah zah zah sonra mah mah mah mah sonra hiiiiiaaah hah hah hah ... Bide tavuk et falan elde o işte.. Erol babaaa
Okuma yazman yok mu kııızzz açık ve net yazmışım ... Civata sandınız tabi jfldkdOlm sen kime yazıosun bunı: )
:) sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak ...kim....,.se yanmaz.:)İlgi çekicisin, yapma yanarız...
Forum gezerim. Belki oralardandır.@KahKaha biyerden hatırlıyorum ama nerden![]()
pablo escobar meselaForum gezerim. Belki oralardandır.
Ben rumuzunuzu hatırlayamadım ama![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.