Düşün ki o bunu nasıl olsa okumayacak ..

Nepenthe

Platin Üye
Umarım birşey saklamıyorsundur, eğer saklıyorsan bilirsin ki öğrenirim. Beni sakın hayal kırıklığına uğratma.

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Ama görsen nasıl yüzsüz umudum var, ölsem ölmez.

Nyctophilia

Gümüş Üye
Geçenlerde Sivas katliamı yıl dönümüydü hatırlarsanız.
Ben epeydir sosyal medya kullanmam.
Öyle story şovları falan hiç benlik değil ama arada Whatsapp hikayeler bölümü denk gelir. İlginç gozuken storylere tıklarim.
Rehberim epey kalabalık olduğu için, engellemeyi atladığım bi akrabamı gördüm. Kendisi Fransa'da yaşıyor. Karisi ile kabede selfiesi var profil fotosunda.
Neyse storye tıkladım. Sivas katliamina üzülenlere galiz bir hakarette bulunmuş ve devam etmiş: "Zulüm gören Müslümanlara sesiniz çıkmaz!! sizin niyetiniz belli !! birilerinin kopegisiniz!!! o kuyruklarinizi da keseceğiz Elhamdülillah!!"

Şimdi Hac ruhuna tevazu mu verdi senin? Gay ,kafir, orospu vergileriyle dönen (onlarin lügatınca) Fransa pasaportu ile fırt diye kolayca Kabeye gidip, 20 yıldır hac sırası bekleyen-beklemeyen insanlara neye nasıl üzülmeleri gerektiğini muhteşem üslubun ile anlatacak kıvama gelmişsin sanırım.

Halbuki Allah ne demiş bak:

Şuara 88-89: "O gün ne mal fayda verir ne de evlatlar. Ancak Allah’a temiz bir kalple gelenler müstesna."

Vakit namazı, Kabe tavafı, Kabede çekilmiş yüz kusur selfie vurgusu yok; kalp temizliği vurgusu var değil mi?
Hangi ayetti hatırlamıyorum, yanlışsa Allah affetsin, Allah İbrahim Peygamber'i de kalp güzelliği ile betimlemisti.
Hani bir anne evladını takdir ederken en cok sevdiği güzel yönlerini ilk anlatır ya, Allah da sanki ilgili ayette öyle bir hissiyat veriyordu.

Ne yaşadın acaba, ne yaşadın da bu kadar nefret doldu, katranlaştı kalbin?
Inanci,cismi, farz-i misal olabilecek en asagilik sucu olmus olsa bile diri diri yakilan insanlarin acilarina nefret kusacak kadar ne yasadin? Anlatsana... optimum bilince ulastiginda dinlemek isterdim seni.
Takdir ettiler mi seni? Hacı X hosgeldin, Hacı X naber... ya da envai cesit cisminin isminin önüne "Hacı" da ekliyorlar ya artık, deyme keyfine.
Gitmişsin gelmişsin.
Bana Allah kabul etsin demek düşer diyeceğim de, Allah ıslah etsin diyeyim.

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye

ironik olsun biraz : ))

Nepenthe

Platin Üye
Seni seven insanlara yalan söyleyip aldatacağına öl daha iyi.

Kürt Kedisi

Gümüş Üye
O kadar zavallisin ki acıdım sana seninle her diyalog kuran insanın seninle ilgilendiğini düşünecek kadar ilgisiz kalmışsın...

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
senin bu hâllerini gördükçe düzlemde huşu içinde mest oluyorum

Garga

Altın Üye
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben anlatmıyorum, bir kaç farklı forumda takılıyorum her forumda aynı davranışı sergilemiyorum.. Oysa aynı arkadaş ve kişiler her yerde.. Bu benim istemsiz yaptığım samimiyet ve samimiyetsizlikle alakalı' ben çok öyle göze gelecek birisi değilim engel butonu var basın gitsin' eğer karşılık verilirse çok da medeni biri değilim ana avrat söverim ben' :cool:

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
İnsanlar beni anlamıyor çünkü ben anlatmıyorum, bir kaç farklı forumda takılıyorum her forumda aynı davranışı sergilemiyorum.. Oysa aynı arkadaş ve kişiler her yerde.. Bu benim istemsiz yaptığım samimiyet ve samimiyetsizlikle alakalı' ben çok öyle göze gelecek birisi değilim engel butonu var basın gitsin' eğer karşılık verilirse çok da medeni biri değilim ana avrat söverim ben' :cool:
nick ver böyle tadı çıkmıyor kaosun

forumtutkunu

Elmas Üye
Ben sadece buradayım. Seyrek geliyorum :) sizlerle büyüyorum, daha ne kadar büyüyeceksem :)

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
benden sana anca dost olur, bunu biliyosunnn...
Cool GIF by Show TV

Üst Alt