E hep öyle degil mi?Şükürler olsun
Sevildiğim güne lanet olsun bir aşılık işim varmış der adam
Herkesin zehri bir aşilik zaten..
Senin, benim, onun felan
E hep öyle degil mi?Şükürler olsun
Sevildiğim güne lanet olsun bir aşılık işim varmış der adam
Kadın milleti anlamaz abicim. Onlara anladığı dilden konuşcaksın. Bol bol konuş hiç susmaYan yana susmakta çok güzel
( keşke anlasan)
şaka bir yna anlatımın güzeldi. bu kadar temiz ve karmaşın anlatabilmen sevginin kalitesini gösterdiE hep öyle degil mi?
Herkesin zehri bir aşilik zaten..
Senin, benim, onun felan
Kalite mi, sosyete pazar mali mi..bilemiyorum Altan.dşaka bir yna anlatımın güzeldi. bu kadar temiz ve karmaşın anlatabilmen sevginin kalitesini gösterdi![]()
her lezet her damakta aynı değeri görmez !Kalite mi, sosyete pazar mali mi..bilemiyorum Altan.d
COk doğru..her lezet her damakta aynı değeri görmez !
Iştirakiniz icin tskler gaygisiz..Yüreğinize kaleminize sağlık Süreyya.Ümüğümü falan sıkacaksın sandım
![]()
Allah’ım ya Rabbim :)))))Ben sizin gibi atışamam Heyecanımı engelliyorsunuz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.