Birde yüz ifademi görsen gerçi tahmin ediyorsundur jsjfksj
ediyorum etmezmiyim : ) ruh haline kadar hissediyorum : )
cok tanidik seyler : )
Birde yüz ifademi görsen gerçi tahmin ediyorsundur jsjfksj
inşallah okumazHep negatif seyler yazilmis..
Madem asla okumayacak..
Gururumuzu yenip söyleyemedigimiz seyleri yazalim...
Seni cok özlüyorum ve bu beni cok yoruyor..
Virus gibi icimde dolasiyorsun ama nüks etmiyorsun,etsen...panzehiri verip yok edecegim seni..lokalize edemiyorum neredesin..kalpde mi, beyinde mi, cigerde mi, böbrekde mi..garip bir sey..cok yorucusun..sanirim sinir sistemimdesin..ama dedigim gibi..localisation error veriyor..tam yakaladim, simdi ümügünü skicam diyorum, canli balik gibi kayip gidiyorsun icimdeki baska , hatta belki de sakli bir yere.
Iyi ugrasiyorum..bakalim ne zaman öldürecegim seni virus.
Öfkenizi mi kontrol ediyordunuz sevgili Süreyya . Hey heyHep negatif seyler yazilmis..
Madem asla okumayacak..
Gururumuzu yenip söyleyemedigimiz seyleri yazalim...
Seni cok özlüyorum ve bu beni cok yoruyor..
Virus gibi icimde dolasiyorsun ama nüks etmiyorsun,etsen...panzehiri verip yok edecegim seni..lokalize edemiyorum neredesin..kalpde mi, beyinde mi, cigerde mi, böbrekde mi..garip bir sey..cok yorucusun..sanirim sinir sistemimdesin..ama dedigim gibi..localisation error veriyor..tam yakaladim, simdi ümügünü skicam diyorum, canli balik gibi kayip gidiyorsun icimdeki baska , hatta belki de sakli bir yere.
Iyi ugrasiyorum..bakalim ne zaman öldürecegim seni virus.
aydınlatın hocam biraz 
Öfke mi?Öfkenizi mi kontrol ediyordunuz sevgili Süreyya . Hey heyaydınlatın hocam biraz
![]()
Okumaz..cünki kalbi de gözü de kör.inşallah okumaz
Şükürler olsunOkumaz..cünki kalbi de gözü de kör.
Yazın lütfen bu forumda çok müthiş heyecanlıyım.Öfke mi?
Hic böyle bakmamis idim dinamikcim.
Icimizdekini öldürmek gibi düsündü idim.
Öfke yalniz disari yansiyinca mi öfke kategorisine giriyor?
Sesli düsünüyore su an.
Neyi öldüreceğiz bilmek gerekmiyor mu ya.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.