İlişkimiz, senin hayat tecrübenden faydalanarak yaptığın manipülasyonlar üzerine kurulmuş. Ve artık ben de büyüdüm. Hayat tecrübenle hala kapışamasam da kendimi muhafaza mahirliği konusunda çok iddialıyım.
İlişkimiz, senin hayat tecrübenden faydalanarak yaptığın manipülasyonlar üzerine kurulmuş. Ve artık ben de büyüdüm. Hayat tecrübenle hala kapışamasam da kendimi muhafaza mahirliği konusunda çok iddialıyım.
Misafirler cumartesi günü gidecekler. Sonrasına ayarlayalım olur mu?Müsait bir zamanda bunun kritiğini yapalım. <3
önemli lezzetleri hatırlatmak gerekiyor. bunu överken site ceza yerse beni şutlayabilirler :d arada nasıl üyelik kapatılıyor diye sormuştumYav @rick sen bu cigara şiysini nerden buldun nerden aklına geldi
Laaa niye gapatacan üyeliği bırah galsınönemli lezzetleri hatırlatmak gerekiyor. bunu överken site ceza yerse beni şutlayabilirler :d arada nasıl üyelik kapatılıyor diye sormuştum
Seni görünce kusmuk görmüş gibi oluyorum öyle bi tiksinti
Neden bu yazdiklarinla empati kurabiliyorum, canimsin.
Muhakkak ki o pislik öyledir .. hatta daha fazlasi .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.