Dgk regex
Öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim @Ezgi. Haklısın; seninle 10 yıldan da fazladır tanışıklığımız. Birebir sohbetimiz çok olmasa da ben de seni sayarım bilirsin. Ancak sonda yazdığın cümlenin altında biraz mana aradım. Bu sıradan bir iyi dilekse teşekkür ederim. Değilse; son günlerde ve doğum günümde hayatımın en güzel günlerini yaşadığımı buradan belirtmek isterim. Kırılacağım bir durum da yok. Teşekkürler.Mutlu yaşların olsun @Regex .. Seninle 10 yılı geçmiştir tanışıklığımız.. Kalp kırmadık, kırılmadık.. Umarım bundan sonra da hayatına doğru insanları alırsın. Kırılmanı, üzülmeni istemem.
Mana aramana neden olan şey ne anlamadım ama.. Hayır tabiki iyi dileklerimle..Öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim @Ezgi. Haklısın; seninle 10 yıldan da fazladır tanışıklığımız. Birebir sohbetimiz çok olmasa da ben de seni sayarım bilirsin. Ancak sonda yazdığın cümlenin altında biraz mana aradım. Bu sıradan bir iyi dilekse teşekkür ederim. Değilse; son günlerde ve doğum günümde hayatımın en güzel günlerini yaşadığımı buradan belirtmek isterim. Kırılacağım bir durum da yok. Teşekkürler.
Tamam ben yanlış anlamışımdır öyleyse. Teşekkür ediyorum.Mana aramana neden olan şey ne anlamadım ama.. Hayır tabiki iyi dileklerimle..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.