Doğum günün kutlu olsun - Regex

idyllic

Bronz Üye
eskiden içimde kalan ne varsa, seninle yeniden konuşunca yerini bulmaya başladı biraz...
o yüzden bugün sadece doğum günün değilmiş gibi geliyor bana.
sanki seni yeniden tanımaya başladığım, sana yeniden alıştığım günlerin de bir parçası gibi.
belki de bazı insanlar hayatına tek seferde değil, doğru zamanda tekrar girmek için geliyordur bilmiyorum..
ama bildiğim tek şey, şu an seni hayatımda tekrar hissetmek bana gerçekten iyi geliyor.

umarım bu yeni yaşında her şey gönlüne göre olur..

iyi ki doğmuşsun 🤍

∞ ∞

son zamanlar da yaşanılan durumdan ötürü, ayrıca bunu eklemesem olmazdı (:

beni düşman etmeye çalışırken sana, fark edemedikleri şey şu oldu;
" zekâ seviyesi yetmeyince insanlar karakter yönetmeye çalışıyor :d " düşüncemizi bilemedi(ler) ..
imm.. neydi o lafın?

" ayipladiklarınızın herşeyin başrolündesiniz " xd

Ve o kutsal gün gelip çattı, Ongun doğdu arkadaşlar siper alın uçuşa geçiyoruz. Seninle tam anlamıyla geçen sene doğum gününe yakın tanışmıştık hatırlarsın zaten, senin hafızan benimkinden iyi benim aklımda kalmış olması bile mucize ;d
O zamandan bugüne kadar o kadar çok şey yaşadık ki bazen dönüp bakınca nasıl bu kadar kısa zaman olmuş diyorum ya. Biliyorsun benim için hayat çok yavaş akıyor ama senin için tam aksine 2x hızla yokuş aşağı gidiyor. Sana sorsak dün dersin, bana sorsak 5 yıl oldu. Senin bu freni patlamış kamyon gibi yaşayan enerjin olmasa, ben muhtemelen kendi yavaşlığımda emekli hayatı yaşıyor olurdum herhalde. Hafızan zaten başlı başına bir olay, ben daha dünü hatırlayamazken senin geçen seneki her anı bir veritabanı gibi tutman bazen beni ürkütse de sana ve bu dostluğa ne kadar değer verdiğimin en büyük kanıtı o detayları seninle paylaşmak. Bu geçen zamanda sen bana büyük bir destekçi oldun gerçekten, konu fark etmeksizin ne zaman yazsam oturup dinledin beni. Aynı şekilde ben de seni tabii ki, benim hakkım yenmesin lütfen. Senin doğum günün diye kendimi övmeyeceğimi sanma, benim de payım büyük. Ayrıca yazan benim istediğim gibi yazarım sanane be!
Neyse biraz sakinledikten sonra asıl meseleye gelelim. E doğmuşsun, o zaman bize de iyi ki doğmuşsun demek düşer canım. Zaten aksi iddia edilemez. Seni övmek isterdim ama seni övecek zaman kalmadı bu kutlama mesajında, kendimi övmekten sana odaklanamadım ya kusura bakma. Neyse kendi aramızda konuştuğumuz zaman överim ben seni yine merak etme. Pastanın mumlarını da ben üflesem olur mu? Başkasının doğum gününde kendini ön plana atan o gıcık çocuklar gibi oldum ya, bir de onlar üfleyemedikleri için ağlıyorlar ulan senin mi doğum günün be çocuk. Neyse bu arada ben de mum üfleyemesem ağlarım haberin olsun, çok önemli bir nüans bu. Sen zaten YAŞLANDIN bu saatten sonra ne mumu, nefesin yetmez bir kere.
Aaa bir dakika ya, sen YAŞLANDIN Ongun? Bu ne demek oluyor biliyor musun? Çok yakında herkesi zorbaladığım o yaşlı şakalarına sen de maruz kalacaksın demek. Eh buna şimdiden alışsan iyi edersin çünkü zaman acımasız ama ben daha beterim biliyorsun. Bu arada dinozorlar ölürken niye müdahale etmedin ya yazık değil mi. xkxldkpdkşsksdnv
Doğum günün kutlu olsun canım benim. Nice mutluluk dolu, huzur kaynayan, sağlık fışkıran senelere. Her zaman olduğu gibi "iyi ki" dediğim biri olarak kalacaksın hep benim için.

Run

Bronz Üye
Mutlu yıllar dilerim.

Süreyya

Süper Mod
Dogum günün kutlu olsun sevgili Regex.

ZeL

Gümüş Üye
Mutlu yıllar dilerim Regex

Nobody

Teknik Admin
Mutlu yıllar dostum, keyifli bir yıl geçirmen dileğiyle.

Cherry

Geceye aşık bir kadının güneşi olamazsın.
Elmas Üye
Mutlu yillar.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Sevgili Regex dogum günün kutlu olsun, yeni yaşında her şey gönlünce ve daha güzel olsun .

Aze

Doğum günün kutlu olsun regex, çok düzgün bir adamsın hiç değişme, nice güzel yılların olsun

Üst Alt