Umarım doğum gününü girerken sallayıp geçmemişsindir ve bugün bir kere daha yaşlanmışsındır.................. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice mutlu ve güzel yıllar geçirirsin umarım.
Umarım doğum gününü girerken sallayıp geçmemişsindir ve bugün bir kere daha yaşlanmışsındır.................. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice mutlu ve güzel yıllar geçirirsin umarım.
Nice mutlu yıllara WW
Şşşşrrrrraaaaakkkkkkkkkk
Yiaaa sen şapşiksinnn ki, bunu sadece bana ilk ve en son bana yaptin diye kabuk edicemmm 😍😘Bu da doğum günü hediyem olsun, Cemal'e de yapmıştım bi benzerini sadece kızlara yapıyorlar demesinler diye ekledim bu dipnotu........
![]()
Odusun yazmışım :/
Sevgili @Küboo, doğum günün kutlu olsun. Gönlünden geçen ömrüne yazılsın. Sevgiler.
Güzel renkli güzel nickli kadin, tsk ederim 🤩Nice mutlu yaşların olsun, her zaman yüzün gülsün. 🌼
Bu da doğum günü hediyem olsun, Cemal'e de yapmıştım bi benzerini sadece kızlara yapıyorlar demesinler diye ekledim bu dipnotu........
![]()
Odusun yazmışım :/
Peki.Her gönlümden gecene de itibar etmesek :)) cok tsk edemiyorum
Bilseydim daha detaylı, güzel bir şeyler çizerdim...Galiba bugün aldigim en güzel hediye, cünki baska hediye almadim, ev taşıma akrama ziyareti cart curt kimse sallamadi 😔 en son geldigimde de pandemi baslamisti.. kendimi hic özel hissettirmiyorlar, bi daha gelmicem ☹️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.