Bilseydim daha detaylı, güzel bir şeyler çizerdim...
mutlu ve portakallı yıllar efenim
Her gönlümden gecene de itibar etmesek :)) cok tsk edemiyorum
Yorumuna bir miktar kırılmış,oysa güzel temennide bulundum,neden böyle bir tepki aldım diye üzüldüğümü anımsıyorum sanki :) Sorun değil geldi ve de geçti.. geçmişe çok fazla takılmam. Önemli olan iletişimin devamında olumlu gelişmeler olması. Zaman zaman ben de klavye azizliğine uğruyorum:)Sevgili @velevki, klavyenin azizliği galiba, ben teşekkür ettigimi düsünüyordum ama edemiyorum diye yazmışım, bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Geçte olsa iyi temennin icin teşekkür ederim 🤗
Sen de çok tatlısın.. sevgiyle sarılıyorum :)
kırıcı olmak istemem ama burası kübonun konusu. tarihi yazarsanız size açalım altında sarılın kutlayalım vs uygun mudur laskdsad
kırıcı olmak istemem ama burası kübonun konusu. tarihi yazarsanız size açalım altında sarılın kutlayalım vs uygun mudur laskdsad
Bu yoruma bir miktar kırılmış,oysa güzel temennide bulundum,neden böyle bir tepki aldım diye üzüldüğümü anımsıyorum sanki :) Sorun değil geldi ve de geçti.. geçmişe çok fazla takılmam. Önemli olan iletişimin devamında olumlu gelişmeler olması. Zaman zaman ben de klavye azizliğine uğruyorum:)
Yolunuz hep güzelliklere çıksın,sevgili küboo. Sevgiler :*
Anna ben görmemiş miyim kutlamamışım(((
Sağlıkla huzurla sevdiklerinle nice yaşlar dilerim.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.