Doğum günün kutlu olsun Küboo

Xasthur

Yönetici
Doğum günün kutlu olsun küboo nice senelere

CaT

🎈
Board Admin
Her gönlümden gecene de itibar etmesek :)) cok tsk edemiyorum

Sevgili @velevki, klavyenin azizliği galiba, ben teşekkür ettigimi düsünüyordum ama edemiyorum diye yazmışım, bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Geçte olsa iyi temennin icin teşekkür ederim 🤗

velevki

🎈
Altın Üye
Sevgili @velevki, klavyenin azizliği galiba, ben teşekkür ettigimi düsünüyordum ama edemiyorum diye yazmışım, bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Geçte olsa iyi temennin icin teşekkür ederim 🤗
Yorumuna bir miktar kırılmış,oysa güzel temennide bulundum,neden böyle bir tepki aldım diye üzüldüğümü anımsıyorum sanki :) Sorun değil geldi ve de geçti.. geçmişe çok fazla takılmam. Önemli olan iletişimin devamında olumlu gelişmeler olması. Zaman zaman ben de klavye azizliğine uğruyorum:)
Yolunuz hep güzelliklere çıksın,sevgili küboo. Sevgiler :*

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Bayılıyorum sevgi yumağı şeylere ❤️

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Anna ben görmemiş miyim kutlamamışım :((((
Sağlıkla huzurla sevdiklerinle nice yaşlar dilerim.
happy cat GIF

• Saril
Tepkiler: CaT

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
kırıcı olmak istemem ama burası kübonun konusu. tarihi yazarsanız size açalım altında sarılın kutlayalım vs uygun mudur laskdsad

Gazneli Mahmut ile göbeğim aynı zamanda kesildi :( yaşlıyım doğum günlerimde yaşlandığım için kutlamak gelmiyor içimden :(((((((((

CaT

🎈
Board Admin
Bu yoruma bir miktar kırılmış,oysa güzel temennide bulundum,neden böyle bir tepki aldım diye üzüldüğümü anımsıyorum sanki :) Sorun değil geldi ve de geçti.. geçmişe çok fazla takılmam. Önemli olan iletişimin devamında olumlu gelişmeler olması. Zaman zaman ben de klavye azizliğine uğruyorum:)
Yolunuz hep güzelliklere çıksın,sevgili küboo. Sevgiler :*

Evet, bende hatırlıyorum. O gün anlamamıştım, aydinlanmam zaman almıṣ olsada, anlayisin icin de teşekkür ederim :* sevgi ve saygilarla 🥰

Üst Alt