Arkadaşlar bize bir el atar mısınız? Doğru Erkek nasıl seçilir?Yanlis secimler yapmis ve erkeklerin hepsine dusman olmus bir suru hanım bireyler goruyorum konuda
![]()
Arkadaşlar bize bir el atar mısınız? Doğru Erkek nasıl seçilir?Yanlis secimler yapmis ve erkeklerin hepsine dusman olmus bir suru hanım bireyler goruyorum konuda
![]()
Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz,
Günün sonunda gidip itin kopuğun birini bulacaksınız, çok da takılmayın![]()
Sen de o potansiyel var yapabilirsin 😀😀😀burnumun üstüne yterince düsmedim, gidip bir kac ker daha düseyim alsdk: )
Birisi, bir yaşam koçu çağırabilir mi ?Şimdi yanyana yürüyorsunuz ya belli ritimde giderken zor sorular sorup, aniden çelme takin düştüğü yerden kalkmasını bilen biri mi anlarsınız. Sonracima bı kafeye gittiniz WC için ayrılın masadan, dönüşte arkadan sessizce yaklaşıp enseye şaaap Osmanlı tokadını koyun gözleri alev alev mi oldu, şiddetten bayıldı mi bakın hayatın sillesine alışkın mi değil mi anlarsınız.
Beni takip edin müthiş ilişki fikirleriyle burda olucam
Neyini begenmedin ? Uygula önce biBirisi, bir yaşam koçu çağırabilir mi ?
Hangisi daha uzun ömür sebebi ?Neyini begenmedin ? Uygula önce bi
Enseye koydun şaplagi tamam mı baktın dayandı ,hayatın sillesine de böyle dayanır bu ,benimle her zorluğu gosgusler diyeceksin. Baktın rengi attı ağladi sızladı orda bırak hesabida kendi ödesin dayanıksız. Baktın kalktı sana yapistirdi bir tane o zaman sıvışHangisi daha uzun ömür sebebi ?
Abisi ile gelmişse ne yapayim ?Enseye koydun şaplagi tamam mı baktın dayandı ,hayatın sillesine de böyle dayanır bu ,benimle her zorluğu gosgusler diyeceksin. Baktın rengi attı ağladi sızladı orda bırak hesabida kendi ödesin dayanıksız. Baktın kalktı sana yapistirdi bir tane o zaman sıvış
Diz çok çıkart yüzüğü kaderine teslim ol bizim oraların adeti dersin kızı almadan bakarız tokatlayinca nasıl ses çıkıyorAbisi ile gelmişse ne yapayim ?
Seninle bu iş olmazDiz çok çıkart yüzüğü kaderine teslim ol bizim oraların adeti dersin kızı almadan bakarız tokatlayinca nasıl ses çıkıyor
Dedi bir kadının doğurduğu ve bir kadının yetiştirdiği o erkekDoğru Erkeği bulacak zeka seviyesinde ve kalitede değildir Kadınlar.
Beni leylekler getirdiDedi bir kadının doğurduğu ve bir kadının yetiştirdiği o erkek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.