Soru Doğru Erkek Seçme Kılavuzu

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Yanlis secimler yapmis ve erkeklerin hepsine dusman olmus bir suru hanım bireyler goruyorum konuda

Sesame Street Photo GIF
Arkadaşlar bize bir el atar mısınız? Doğru Erkek nasıl seçilir?

Neşe Palamudu

Platin Üye
Şimdi yanyana yürüyorsunuz ya belli ritimde giderken zor sorular sorup, aniden çelme takin düştüğü yerden kalkmasını bilen biri mi anlarsınız. Sonracima bı kafeye gittiniz WC için ayrılın masadan, dönüşte arkadan sessizce yaklaşıp enseye şaaap Osmanlı tokadını koyun gözleri alev alev mi oldu, şiddetten bayıldı mi bakın hayatın sillesine alışkın mi değil mi anlarsınız.
Beni takip edin müthiş ilişki fikirleriyle burda olucam

Egalite

Gümüş Üye
Şimdi yanyana yürüyorsunuz ya belli ritimde giderken zor sorular sorup, aniden çelme takin düştüğü yerden kalkmasını bilen biri mi anlarsınız. Sonracima bı kafeye gittiniz WC için ayrılın masadan, dönüşte arkadan sessizce yaklaşıp enseye şaaap Osmanlı tokadını koyun gözleri alev alev mi oldu, şiddetten bayıldı mi bakın hayatın sillesine alışkın mi değil mi anlarsınız.
Beni takip edin müthiş ilişki fikirleriyle burda olucam
Birisi, bir yaşam koçu çağırabilir mi ?

Neşe Palamudu

Platin Üye
Hangisi daha uzun ömür sebebi ?
Enseye koydun şaplagi tamam mı baktın dayandı ,hayatın sillesine de böyle dayanır bu ,benimle her zorluğu gosgusler diyeceksin. Baktın rengi attı ağladi sızladı orda bırak hesabida kendi ödesin dayanıksız. Baktın kalktı sana yapistirdi bir tane o zaman sıvış

Egalite

Gümüş Üye
Enseye koydun şaplagi tamam mı baktın dayandı ,hayatın sillesine de böyle dayanır bu ,benimle her zorluğu gosgusler diyeceksin. Baktın rengi attı ağladi sızladı orda bırak hesabida kendi ödesin dayanıksız. Baktın kalktı sana yapistirdi bir tane o zaman sıvış
Abisi ile gelmişse ne yapayim ?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gerçekçi olmak gerekirse hepimiz zamanla farklı fikirlere farklı olgunluklara farklı deneyimlere evrimleşebiliyoruz bugün bize çok iyi gelen yarın bize iyi gelmeyebiliyor
%100 mantıkla yapılan bir evlilik bana evlilik gibi hissettirmiyor sözleşme olur anlaşma olur yani ama evlilik değil biraz mantık biraz duygular biraz sezgiler çok da kurcalamamak lazım her insanın kötü özelliği olacak ama kendinize sorabilirsiniz ben hoşuma gitmeyen bu özelliğine dahi katlanabilir miyim
E bu da her şeye rağmen sevmek oluyor zaten

Üst Alt