Bu dayı kendini gübre çuvalı gibi uçurumdan aşağıya bıraahmış. Onu bırahma öhüzleri bile kurtaramamış. Onu napak?
Yarın köz patlıcan yapayım insanın canı çekiyor :)hiç ihtiyacım olmaması 🍆
bol yoğurtlu ve sarımsaklıYarın köz patlıcan yapayım insanın canı çekiyor :)
Ay valla konu başlığına tıkladım gördüm bildirim görmemişim Allah allah@nunu uykusunu düzene soktu, bence dobarlanmis 🤣
sjhdjsh ne bilim yaAma arada @alcatraz ve @starbucks kurabiyesi dobarlanmalari lazim... jdhshdj
Yaa neden hep ikiniz aklima geliyooo🤣🤣🤣
sen el üstünde tutulan o prensessjhdjsh ne bilim ya
@alcatraz evlensene benle ya kaderim misin mübarek
aaa deli mi nesen el üstünde tutulan o prenses
parfüm kokan, cixx mekanlarda takılan
bense deplasmanda sürten bi tribün çocuğu
biraz beyaz peynir, zeytin ile beslenen...
zaman zaman alkol kokan...
var git yoluna yaban çiçeği,
bu tribün çocuğundan sana yar olmaz
🚬
sen bana maaşını alınca sinema ısmarla en iyisi.aaa deli mi ne
çok uzun uyurumsen bana maaşını alınca sinema ısmarla en iyisi.
oppenheimer filmine gidesim var
film bitince uyandırırımçok uzun uyurum
soğuk cool lime extra özlü varsa içerim yaaa, yada soğuk mango dragonfruit olabilir asködjasdBi çay icseydiniz @alcatraz ,acele karar verme
ben hatunla konuştum, bende gelirsem olur dedi de o yüzden şeyaptım zaten......Kız onun sevgilisi yok muydu? Hafta sonu gelip kalan? Leynnn ben neye kandım @alcatraz o kadar yengeye selam dedim/k🤭🤭
Tamammmm Olduuuuuu görüşürüz 🤭😂🤭 ben yine dümdüz anlamışım olanısoğuk cool lime extra özlü varsa içerim yaaa, yada soğuk mango dragonfruit olabilir asködjasd
ben hatunla konuştum, bende gelirsem olur dedi de o yüzden şeyaptım zaten......
ayrıca sen niye karıştırıyon şimdi yenge filan ayıp değil mi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.