bu arada lütfen sende dobarlanTamammmm Olduuuuuu görüşürüz 🤭😂🤭 ben yine dümdüz anlamışım olanı
bu arada lütfen sende dobarlanTamammmm Olduuuuuu görüşürüz 🤭😂🤭 ben yine dümdüz anlamışım olanı
Gayet topluyum elli kilo, daha nere toplanayim😂bu arada lütfen sende dobarlan![]()
![]()
ölümlü dünya?film bitince uyandırırım
böyle isteğe böyle tepki... sen de haklısınGayet topluyum elli kilo, daha nere toplanayim😂
olur. şuan yt'de acıktı zaten yemek yerken izledim fragmanınıölümlü dünya?
arkadaşlar evlenme teklifime red veren biriylen çay içememBi çay icseydiniz @alcatraz ,acele karar verme
soğuk cool lime extra özlü varsa içerim yaaa, yada soğuk mango dragonfruit olabilir asködjasd
ben hatunla konuştum, bende gelirsem olur dedi de o yüzden şeyaptım zaten......
ayrıca sen niye karıştırıyon şimdi yenge filan ayıp değil mi![]()
Bi çay icseydiniz @alcatraz ,acele karar verme
bende yeni öğrendim inş. doğrudur du bakim aklsdjjkasdNöööy yenge var haberimizmi yoook böyle mi ögrenecektimmm
kajzkznxj dur bakim biBak ilk sizde yapiyorum djsjsj
ne biliyim ballım sen hep böyle soru mu sorcan?bende yeni öğrendim inş. doğrudur du bakim aklsdjjkasd
56. sn'de ne diyor anlamıyorum ki ?
soru sormucam efendim.ne biliyim ballım sen hep böyle soru mu sorcan?
soru sormucam efendim.
tabii efendim.
nasıl isterseniz efendim
emredin efendim...
......
...
küboşum sen ne dersen o@starbucks kurabiyesi bosver bunu uğraśilmaz ldkdkd
küboşum sen ne dersen o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.