Allah canını almasın 🥺Tabi oturmak istediğin bir diz ise oturmayı da deneyebilirsin :) beleşe sallanmışta oalbilirsin
canımı kurtardın sanırım@Chen gel dizime otur, saçlarını severim ben de
Yaaaaaa bu çok hoşuma gider şıp diye uyurum bu teknoloji gelişsin artık oradan elini sokunca burada saçimi okşa 🥺💋@Chen gel dizime otur, saçlarını severim ben de
Gece gece aşka geldik iyi miYaaaaaa bu çok hoşuma gider şıp diye uyurum bu teknoloji gelişsin artık oradan elini sokunca burada saçimi okşa 🥺💋
öyle bir teknoloji çok tehlikeliYaaaaaa bu çok hoşuma gider şıp diye uyurum bu teknoloji gelişsin artık oradan elini sokunca burada saçimi okşa 🥺💋
Her şeyimizi kontrol ediyorlar zaten, masum olmayanları da engelleyecek bir şey bulsunlar bir zahmet. 🙃öyle bir teknoloji çok tehlikelisaç okşamak için kullanacak kadar masum kişiler e mutlaka olur tabi ki
![]()
her teknolojinin kötüye kullanimini engellediler ya ao kaldıHer şeyimizi kontrol ediyorlar zaten, masum olmayanları da engelleyecek bir şey bulsunlar bir zahmet. 🙃
Düşünsene sevdiceğinin saçini okşamakla kalmayıp kokluyorsunöyle bir teknoloji çok tehlikelisaç okşamak için kullanacak kadar masum kişiler e mutlaka olur tabi ki
![]()
Benim masumsuzluk seviyesi başkaymış, bu aklıma gelmemişti afahsgsgsher teknolojinin kötüye kullanimini engellediler ya ao kaldıd
mesela öyle bir şey olsa krşındakinin kolyesini cebinen parasini aşıracaksın üffffff
koku transferi bu çok tehlikeli bak... ben böyle bir şey olmasını istemem açıkcası. sen pişiricen yemeee miss benim burda ağzımın suyu akacakDüşünsene sevdiceğinin saçini okşamakla kalmayıp kokluyorsun
Yemek tarifleri için de güzel olur kokusu gelmesi
Parfüm reklamları için mesela...
her şeyide dile getirmemek lazim de miBenim masumsuzluk seviyesi başkaymış, bu aklıma gelmemişti afahsgsgs
E sen de haklısın..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.