vay be huysuz ayak ben de de varMaalesef o benim...
Gergin veya sinirli olduğumda çok yaparım..
vay be huysuz ayak ben de de varMaalesef o benim...
Gergin veya sinirli olduğumda çok yaparım..
Otururken benim sallanan ayak senin sallanan ayağına çarpıyormuş dhdhdhdysygdydyysvay be huysuz ayak ben de de var
Çalma olayına nasıl sıra geldi yaher teknolojinin kötüye kullanimini engellediler ya ao kaldıd
mesela öyle bir şey olsa krşındakinin kolyesini cebinen parasini aşıracaksın üffffff
O değil de çikolata olsa yalayabilsek ekrandan işte o zaman 🤤🤤🤤koku transferi bu çok tehlikeli bak... ben böyle bir şey olmasını istemem açıkcası. sen pişiricen yemeee miss benim burda ağzımın suyu akacak
Otururken benim sallanan ayak senin sallanan ayağına çarpıyormuş dhdhdhdysygdydyys
Frenk e kalsa teknoloji hiç olmasınBence bu işten vazgeçelim, @Frenk beni bu fikirden soğuttu jdjdudud
çok fenaaaaaO değil de çikolata olsa yalayabilsek ekrandan işte o zaman 🤤🤤🤤
Bunu nasıl çürütmedinçok fenaaaaa
![]()
Ekrandan elilni uzatıp saç okşanabilen teknolojiyi düşündüğümde aklımdan gecenler çok feaaaaaa durmalı o düşüğncelerFrenk e kalsa teknoloji hiç olmasın
öyle değli yaaa siz beni yanlış anladınız ama napayim benim sucumBunu nasıl çürütmedin
Yok çikolatanın altinda jilet olur dilini kesersin gibi performans bekledim
Biz mi yanliş anladıköyle değli yaaa siz beni yanlış anladınız ama napayim benim sucum
Aşkımıza ne sen, ne de bu teknoloji engel olabilir djdjjddkoskoca iki kadın hmmmm
tamam yaaa napasaniz yapın ben @Aura nın tasiyesini dinlicem sizi baş başa bırakcam
ekran mı yalıcanız elinizi gecirip saç mı okçucaksınız naparsanız yapın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.