Dikkat Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul hava durumu için peş peşe uyarıda bulundu. Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava sistemiyle birlikte özellikle İstanbul'un Avrupa Yakası başta olmak üzere kentte 11.00-18.00 saatleri arasında kuvvetli sağanak bekleniyor.
Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava sistemi Trakya'dan yurda giriş yaptı. AKOM, İstanbul için yayımladığı uyarıda yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini artıracağını duyurdu.
AKOM açıklamasında, "Yağışların öğle saatlerine doğru (11.00) il genelinde etkisini arttırması, akşam saatlerine (18.00) kadar aralıklarla kuvvetli şekilde etkili olmaya devam etmesi bekleniyor. Cuma (Yarın) itibari ile güneşli yaz günlerinin yaşanmaya devam edeceği, sıcaklıkların hafta boyunca 30-33°C'ler aralığında seyredeceği öngörülüyor" ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji'den sel ve dolu uyarısı​

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yaptığı değerlendirmede, kuzeybatı kesimlerde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olacağını bildirdi.
Açıklamada, Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ), Çanakkale'nin kuzeyi ve İstanbul'un Avrupa Yakası için yerel kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yağışın ardından sıcaklıklar yeniden yükselecek​

AKOM'un tahminine göre, Cuma gününden itibaren yağışlı sistem etkisini kaybedecek ve İstanbul'da yeniden güneşli hava görülecek.
Hafta boyunca hava sıcaklıklarının 30-33 derece aralığında seyretmesi bekleniyor.

matt

Bronz Üye
Bize de sıcaklar geliyor
30-33 alışık değiliz bunlara

Garga

Altın Üye
Şu istanbulu türkiye nin özeti gibi pazarlamayın artık ya bizde istanbulluyuz ama anadoludayız şimdi bizde yok yanıyok

Es1967

Altın Üye
İstanbul a geliyomuş aman bize ne

Garga

Altın Üye
Sende Anadolu'daki havayı paylaş :)
Doğru diyon hava net ve açık yanıyok dfskhjs

33 34 yıldır istanbulda yaşadım orda büyüm geliştim.. Son 2 3 senedir anadolu aksaray'dayım depremden sonra gelmiştik hatay olaylarında hanımköylü olduk gibi merkeze yerleştik buranın havası iki tip başka yok yani ya sıcak ya soğuk öyle serinmiş iyimiş ilkbahar mış son bahar mış bizde yok.. Nemli havaların bebesi ben kuru havalar da yaşıyom balık gibi.. Ankara'da sevilmez bende aynı hemen şurası .. Iyyyy anadolu güzel'de ne bileyim ya.. Ah be dertleşcek adam arıyom ama çabuk sıkılırım hava durumuyla yetineyim..

Hasandağı in
Merkez out

Run

Gümüş Üye
Dikkat başlığını görünce, azgınsal bir konu sandım ahah

Günışığı

Platin Üye
Doğru diyon hava net ve açık yanıyok dfskhjs

33 34 yıldır istanbulda yaşadım orda büyüm geliştim.. Son 2 3 senedir anadolu aksaray'dayım depremden sonra gelmiştik hatay olaylarında hanımköylü olduk gibi merkeze yerleştik buranın havası iki tip başka yok yani ya sıcak ya soğuk öyle serinmiş iyimiş ilkbahar mış son bahar mış bizde yok.. Nemli havaların bebesi ben kuru havalar da yaşıyom balık gibi.. Ankara'da sevilmez bende aynı hemen şurası .. Iyyyy anadolu güzel'de ne bileyim ya.. Ah be dertleşcek adam arıyom ama çabuk sıkılırım hava durumuyla yetineyim..

Hasandağı in
Merkez out
noldu siz niğde değil miydiniz bir zamanlar aksaray bana il vibe vermiyor

Garga

Altın Üye
noldu siz niğde değil miydiniz bir zamanlar aksaray bana il vibe vermiyor
Niğde mi? Aksaray ile niğde nin alakası yok burda niğde dersen dövüyolar vay be kendi memleketinin ilini bilmeyen vir vatandaş seni cimere şikayet ediyorum seni gelip alsınlar jfkddk

Üst Alt