devlet bahçeli

Psinoza

Gümüş Üye
üzerine ne yazılır ki. gece gece aklıma düştü, onu düşünüyorum uyuyor mudur acaba... şöyle polat alemdar gibi çıkıp "siz benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsunuz" dese...türkmen beyimiz...

nato buluşmasında trumpla birebir görüştü mü...keşke görüşseydi. "tıramp, turump" diye telafuz etmesi beni öldürüyor...

bilge bir adam. ama acaip biri, seveni tam seviyor sövenide çok; hatta eskiden onu çok sevenlerin şimdi söven tarafta olduğunuda biliyorum. geçerli sebepleri var, ne diyeyim. doktor olmuş 15 sene doktorayı biterememiş akademide kalmış. yalçın hoca onun için ordinaryüs asistan diyordu...hiç evlenmemiş, çocuk sahibi olmamış...tabi yönelimi, kiminle seviştiği gibi meseleler benlik değil...

10 gündür evdeyim, 5'te yatıp 8'de kalkarım.. sennett'ın kamusal insanın çöküşü elimde paçavra oldu. ona oturdum geçen gün. politikacılarda kişiliğin ve benligin, yaptikları politikalarının falan önüne geçmesinden bahsediyor. bizde bu hep böyle oldu zaten. adnan menderes halkın adamı, ecevit karaoğlan, özal dindar adam, rte zaten allahın sıfatlarını bile kendinde toplamiş lider... mahrem olanın kamusal olana tahakkümü falan diyor sennett bu duruma. aslında batıdan çok bizi anlatıyor.. kişiliğin kamusal insanı çökertmesi falan...

neyse kader böyle imiş, türkiye imiş alın yazımız...

Psinoza

Gümüş Üye
@Run beyimizin isminin verildiği köprüden geçtin mi?

Es1967

Platin Üye
Dikkatimi çeken husus , Rte bayramda baba evi Rize de ailesiyle , Kılıçdaroğlu Tunceli de , Davutoğlu Konya da Meral Akşener Kocaeli de, Özgür Özel Manisa da...
Her siyasetçi Bayram da memleketine gider ailesiyle vakit geçirir,ölmüşlerse mezarını ziyaret eder bu tarz haberleri sıklıkla görürüz tv de bayram günü.

Ama ne hikmetse bir gün ben duymadım Devlet Bahçeli Osmaniye de babasının anasının mezarını ziyaret etti. Akrabasına gitti vs..
Hiç mi kimi kimsen yok .
Bir baba evladına zaten neden Devlet ismi koysun ki? Asıl ismi ne bu adamın? Kim bu Devlet Bahçeli?

Küboo

🎈
Board Admin
Türklerin yüz karasi.. hos hangisi iyi ki?

Garga

Altın Üye
Mhp demek zıttı pkk demek' apo şerefsizi muhabbetini ağızına aldığından beri mhp diye bir bahçeli devlet diye bir mhp, mhp nin devleti diye bir bahçeli yok bende..
Kurt sembolize ama tırsak dönek kurt olmaz -- Zamanında koltuk bırakmazsan böyle yorumlar girer adama.. Zamanında balım zamanında her şey ..

forumtutkunu

Elmas Üye
Ben kimseyi bilmiyorum. Partilere üyeliğim falan yok :)

Xasthur

Yönetici
Adam tarihi bir adim atip tarihe ismini altin harfler ile yazdirdi.
Kürt oylarini alabilmek icin sehit ailelerinin oylarini feda edebilecek tarihin en buyuk adami.

Ben seyh saide , seyit rizaya , dem , pkk , abd , israile falan da umut cagrisi , hatta orspu cocugu bebek katili ocalana siz benim babamsiniz diyen sirriya falan da yapmasini beklerdim.
Onu ne tuttu da son aciklamasinda bunlari atladi cok garip. Bari topyekun herseyi yak gitsin abi..

Mephobia

Invictus
Bu zamana kadar "halk" neyi görmüş ki; bu adamın nick entry uyumuyla beraber türk siyasi tarihine yön veren birisinin isimlerinden biri olduğunun farkına varabilsin.

Üst Alt