Bu adamin ilmine küfür edenler,zavalli hayatlarinda neye ulasmislar acaba?
Süreyya hanımcım ilim Allah'ındir. ilmine küfür etmiyor insanlar. Bilakis bu ilimle kendini karakter olarak gelistiremeyisine, Allah'ın kendisine bahşettiği bu ilmi "bazı hallerde" işine geldiği gibi yorunlamasina kızgınız. Yoksa kendisinin seks kasetleri vs bizi hiç alakadar dahi etmedi bu onun özel hayatı yapmış veya yapmamıştır kendisini bağlar. Fakat toplumu ilgilendiren kritik konular mesele dinse eğer kendi yarari gözetilerek ilimlastirilamaz. Kendisi bazen ilmini kibir ediyor ve dinlediği veyahut izlediği ufacık video kesiti ile bir insanı veya alimi ağır eleştiriyor
Sonra insanlar bu konu üzerine yuklenirse
- eee ben devamını görmedim öyle mıymış böyle mıymış ... Karşısındakilerin itibarını zedeledikten sonra kem kum yapmanın bir degeri kalmıyor. Bir olayın kesinligini arastirmadan itham etmek dini lider vasfı degil
Siyasi konulara parmak basıyor :d ozellikle seçim dönemleri gerçekten ülkenin yararına mıdır değil midir bilmeden pekcok politik hamle için halkı galeyana getiriyor . İyice araştırmadan bilmediği konuya hüküm vermek de dini vasfı degil
Kendisi elestirilince efendim ben bunun böyle olacağını bilmiyordum ne anlarım ülke ilişkilerinden diyerek sıyrılıyor
Bu ilmi olmasa bu kadar halkı peşine toplayamaz . Peşindekilerin de şuur problemi var ağzından çıkan her şeye şüphesiz inanmak gibi ...
Akıllı bir adam. Köşeye sıkıştığında geri adım atıp saf-cahil rolünü oynayabiliyor. Ben okul mu okudum medreseliyim diyerek hem olaydan sıyrılıyor ve yine aynı cümle ile okumuş insanı asagiliyor onlar bunu bilmez onlar İslam uni mezunu vs seklinde demeçler veriyor
Bir diger polemik konusu da Müslüman ülkeler ve onlara karşı tutumu bu konuya pek girmeyeceğim fakat ayristirarak birleştirmez
Tüm bunları ilmi sayesinde yapıyor Lut kavmindeki âlimler de büyük alimlerdi helak olmalarına engel değildi