Sen gönlünü ferah tut Altından kalkarsın tek başına da olsa.Yani çalışanın işe gidenin durumu ayrı karışık zor .
Umarım aksilikler falan beni bulmaz.Sen gönlünü ferah tut Altından kalkarsın tek başına da olsa.
ilk zamanar kalabalık olur cevren zaten
Bulmaz endişeyey gerek yokUmarım aksilikler falan beni bulmaz.
Sıra sendeMinicik bebek en fazla ne zorluğu olabilir ki
Sen bakacaksan doğurcamBulmaz endişeyey gerek yok
Sıra sende
Tamam hadi doğurSen bakacaksan doğurcam
112 eve geliyor merak etmeSadece mesela eşim evde değilken bi anda aniden acil ateslenirse falan.
hastalanırsa diye telaş yaparsam elim ayağıma dolanırsa falan .😃
Tamam ama çok uzaksın bana sen gelene kadar ohooTamam hadi doğur
Ateşlenirse bişi olmaz ıslak bez koy daha da düşmezse kovaya sok bebeği bişi olmaz çok dayanıklılar aslında bebeklerSadece mesela eşim evde değilken bi anda aniden acil ateslenirse falan.
hastalanırsa diye telaş yaparsam elim ayağıma dolanırsa falan .😃
Ne kadar uzak olabilir ki.Tamam ama çok uzaksın bana sen gelene kadar ohoo
Akıllara gel ağladıklarında kaçan @Chen deAteşlenirse bişi olmaz ıslak bez koy daha da düşmezse kovaya sok bebeği bişi olmaz çok dayanıklılar aslında bebekler
İstanbul içi trafik insanı deli ediyor iştehh...Ne kadar uzak olabilir ki.
max 4 saat
silivri - kartal 30 dk sürdü gecen akşamİstanbul içi trafik insanı deli ediyor iştehh...
Bu yana gelecen 3. Havalimanı'na doğrusilivri - kartal 30 dk sürdü gecen akşam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.