evet memur bey, bu yorumMesajı alıntılayıp cevap vermeye korkuyorum nolur anla like bile yapamam
like hakkını bunda kullanmak ister msin?Yukarıdaki mesaj bile demedim yön belirtmedim civcivlerin hakkını kimseye yedirmeyiz ayırca
like hakkını bunda kullanmak ister msin?
başıma bi iş gelmeyecekse soruyorum:
sen ciddi misin ?Odaklanamadım bütün dişleri ayrık geldi
Dişleri ayrık ayrık geldi bana ağzının içi hep dişsen ciddi misin ?
ya dinle, gülümse geç diye attım ama ayrıntılara takılmışsın. sen diyene kadar kadının dişlerine dikkat kesilmemiştimDişleri ayrık ayrık geldi bana ağzının içi hep diş
32 değil mi ? nası çok ya ?Off ağzı çok dişli
Herkesin dişi var ama bu dişler ne bilim... Hepsi belli ayrıklıkta32 değil mi ? nası çok ya ?
şuan resmen hemcinsini zorbalıyorsun. farkında msıın asdkjasHerkesin dişi var ama bu dişler ne bilim... Hepsi belli ayrıklıkta
samimiyetinize güvenerek bi soru yöneltmem icap etti. ortodontist misiniz ?3 kere izledim ağzının içinde değişik olmuş diş. Dişten tam konuşamıyor gibi ş harfini çıkartırken yanağında tükürük birikiyor
Yoksa yeni takıntı mı yükleniyor bana
Olamaz ben böyle bileye hiç dikkat etmezdim. Yaşlandım mı huysuz biri mi olacağım yoksa
Değilim hiç de kusur aramam Ayşen Gruda bile yıllarca diş yapısı ile ön planda idi ama ben ona bile takılmadım. Bu kız gözüme değişik geldi iştesamimiyetinize güvenerek bi soru yöneltmem icap etti. ortodontist misiniz ?
gece mahmurlugu diyelim ve kapatalım diş konusunu mademDeğilim hiç de kusur aramam Ayşen Gruda bile yıllarca diş yapısı ile ön planda idi ama ben ona bile takılmadım. Bu kız gözüme değişik geldi işte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.