Çirkin özgüveni

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
bunun şey versiyonu da var
çirkin kişinin arkadaşı gelip dioya cok guzelsin hayatim yeni saçların cok yakışmış falan

şu çirkinlerin yakin arkadaslari neden arkadasinin cirkin oldugunu kabul etmez? gelip cirkin arkadasinin guzel oldugunu idda eder akil tutulmasi

hebele hübele

Altın Üye
bunun şey versiyonu da var
çirkin kişinin arkadaşı gelip dioya cok guzelsin hayatim yeni saçların cok yakışmış falan

şu çirkinlerin yakin arkadaslari neden arkadasinin cirkin oldugunu kabul etmez? gelip cirkin arkadasinin guzel oldugunu idda eder akil tutulmasi
Arkadaşımı çok seviyorum ve görüntüsü - başkalarına göre- kötü olsada bence mükemmeldir
Akıl tutulmalı bişey yok aslında

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Çirkin insanların çoğu çirkin olduklarının farkındadır ama insanların çıkıp onlara "naber lan çirkin?" demesi onların çirkinliğinden de çirkindir. Demek ki özgüvenleri suratlarının güzelliğine değil.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir güzellik iddiam hiç olmadı çirkin miyim diye hiç kompleks yapmadım olduğu kadar değiştiremem kendimi aşiri düzüm bu konuda

Suretlere göre sevmek ya da sevmemek çok basit kalıyor
Çünkü Sureti yaratan Allah bize ne demek düşer ki

S

Serçe

Herkesi tenzih ediyorum inanılmaz bir kale biliyor musunuz. Çirkin tabirini çok sevmem ama öyle olup küçük dağları ben yarattım edası off.. Lanet gelsin :d

Üst Alt