Anlaşabildiklerine bakarken yüzünü görmüyorsun ki. Suretler de kıyafet gibi ne giydiğinin önemi yok içindeki önemli. Tabii bu kafayı yakalamak meseleBakış açısını sevdiğim ❤️
Anlaşabildiklerine bakarken yüzünü görmüyorsun ki. Suretler de kıyafet gibi ne giydiğinin önemi yok içindeki önemli. Tabii bu kafayı yakalamak meseleBakış açısını sevdiğim ❤️
Eminiz çünkü herkes kalbinin ekmeği ile nasiplenir. Yola çıkan kötülükler iyinin kıymetini anlayabilmemiz için orada değiller mi Frenkkendilerinden nasıl da eminler![]()
Bari güzel olsun : ))))))Aman diyorsun güzel çirkin ayırt etmeyeyim bakıyorsun çirkini de aynı hejdkslsf
Yaklaştığın niyet önemli Frenk. Herkese kötü olabilirim ama @Cherry e farklı yaklaşırım. Aradaki ilişkinin niyeti, yaklaşımı belirler bunu. Herkese soğuk mesafeli olabilirim ama @CaT e ile daha başka olabilirimKim iyi Kim kötü ?
Bunu sen ben o bu şu belirleyemez....
hepimiz gerekenleri yaşarız sadece
Yaklaştığın niyet önemli Frenk. Herkese kötü olabilirim ama @Cherry e farklı yaklaşırım. Aradaki ilişkinin niyeti, yaklaşımı belirler bunu. Herkese soğuk mesafeli olabilirim ama @CaT e ile daha başka olabilirim
Şimdi diğerlerine göre kötüyüm belki ama x kişisi için yaklaşımım önemlidir burada
Fakat bizi üzen şey insanların ne niyetle yaklaştığını bilmemek üzerine oluyor en başta belirsizlik varsa her zaman bir taraf üzülüyor
Bana göre her şeyin sınırı en başta belli olmalı arkadaşlığın, akrabalığın, sevgili olmanın ve tüm sınırlar çizildiğinde karşımızdaki bocalamaz
Farklı pencerelerden bakmışız Frenk ve bence aynı şey olmasa da yakın şeylerden söz ediyoruzSana hayatta başarılar....
en başta birşeyleri bilip ona göre hareket etmek çok zor...
Seni anlasam da haklı görmediğim bir arzu bu... insan ilişkileri iş sözleşmeleri gibi değildir.
ve herkes herkese çok başkadır. ancak biri senin istediğin gibi olmadı diye kötü olmaz. ya da benim istediğim gibi değil diye de kötü olmaz
birinin hayatından çıkman çıkmam o kişiye yapılmış en güzeş şey de olabilir :)
Üşenmene çok sevindimFarklı pencerelerden bakmışız Frenk ve bence aynı şey olmasa da yakın şeylerden söz ediyoruz
Bir örnekle anlatsam daha iyi anlaşılacağımı düşünüyorum ama üşeniyorum
Yaşlandık be Frenk 🚬Üşenmene çok sevindim
Bende yorulmuştum
Birgün kaybettiklerini anlayacaklar fakat o gün biz çoktan yolumuza hakiki bir yoldaşla devam ediyor olacağız...
Bari güzel olsun : ))))))
Tamam sen çirkinsin ama biz seni topluca seviyoruz bence üzülme geçerBirgün kaybettiklerini anlayacaklar fakat o gün biz çoktan yolumuza hakiki bir yoldaşla devam ediyor olacağız...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.