Lan o bir teneke bal ile yenmez.Taciyi niye beğenmediniz o zaman......
Lan o bir teneke bal ile yenmez.Taciyi niye beğenmediniz o zaman......
beğenmiyordu zelim haklısın...Aşkım Taci kendini beğeniyo muydu acaba
Senin ışıltı bile adamı parlatmıyordu o derece yani haahbeğenmiyordu zelim haklısın...
çirkinim ama zekiyim bu beni yakışıklı göstermiyor malesef xdZekâ...
Şu kadınların zeka kıstası ne. 4 işlem biliyor evi navigasyon olmadan buluyorsa yeterli, erkeğin zekisini ne yapacaksın. Salak olanı makbuldür.Varsa parası, para yoksa mecbur zeka yapacak…
Akademik kariyer işte ne bileyim meslekte ilerleme cart curt. Bunun ayrı bir karisması var.Şu kadınların zeka kıstası ne. 4 işlem biliyor evi navigasyon olmadan buluyorsa yeterli, erkeğin zekisini ne yapacaksın. Salak olanı makbuldür.
Akademik kariyer falan, master, yok yüksek lisans, zart zurt işleri korkutucu ya. O tür insanları çok sağlıklı bulmuyorum ben :) sana bol şanslar encim.Akademik kariyer işte ne bileyim meslekte ilerleme cart curt. Bunun ayrı bir karisması var.
Bulursak inş kfjfjAkademik kariyer falan, master, yok yüksek lisans, zart zurt işleri korkutucu ya. O tür insanları çok sağlıklı bulmuyorum ben :) sana bol şanslar encim.
Sözüm meclisten dışarı 😁çirkinim ama zekiyim bu beni yakışıklı göstermiyor malesef xd
Komik olman seni karizmatik gösteriyor canım benim..çirkinim ama zekiyim bu beni yakışıklı göstermiyor malesef xd
çirkin erkeğin gotu kalkıyor sevinceÇirkin erkek iyi sevişir, güven verir, sahiplenici olur, eldeki giderse bir daha bulamam diye çok sever haah. Kadının da kafası rahat eder, buna zaten benden başkası bakmaz diye.
Çirkin erkeği yakışıklı gösteren tek şey yanında ki cıvıl cıvıl hatundur.
Güldüm ya, bilgilendirme için teşekkürler.çirkin erkeğin gotu kalkıyor sevince
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.