Cirkin erkegi yakisikli gösteren detaylardan sonra bir de tersini merak ettim .
çirkin çocuğa şans verirsen, çirkin olan senmişsin gibi davranmaya başlar...
gayet açık, egosu tercih edilebilirliği üzerinden kodlar beynini. yaklaşımı da bu dogrultada negatif olarak yansır partnerine.Enteresan bir aciklama, birazcik detaylandirabilir misin. Meraktan soruyorum.
gayet açık, egosu tercih edilebilirliği üzerinden kodlar beynini. yaklaşımı da bu dogrultada negatif olarak yansır partnerine.
soruya gelecek olursak güncelde para ve prestij bir çok şeyin önüne geçti. haliyle kriter artık çirkin & güzel ayrımını bariz bir şekilde ortadan kaldırmıştır.
para ama hangisi
Hangisi olduğu önemli değil, dünya da insanlar tarafından önemli olan tek şey paranın miktarıdır.para ama hangisi
Yahu zaten geçerli olan insanlar her zaman kendini belli eder, senlik bir şey yok bu konudao benim icin gecerli degil: ))
Babaannem erkegin cirkini güzeli olmaz derdi.
Neyi olur derdim?
Kiskis gülerdi rahmetli.
Neyin olurlugunu sonradan ögrendim.
Merhamet be.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.