Yeteri kadar sevemediğim için özür dilerim![]()
en kısa zamanda mutluluk bekleniyor
Yeteri kadar sevemediğim için özür dilerim![]()
Sen benim minik kalbimsinChen'i diğer forumdan beri az çok tanıyoruz, hep mesafeyi koruyan ama eğlenmesini bilen yeri gelince güzel espriler ve gözlemlerle beklenmedik bir şey yazıp herkesi güldüren çoğu insan tarafından sevildiğini düşündüğüm güzel bi insan gerçi beni pek ciddiye almıyor ama ben olgun seviyorum.... Neyse o kendini mumya gibi bir şey görüyor, çürüdüm diyor ama bence hala onda iş var peşindeyim.... Neyse sapıklığı bi kenara bırakırsak ben aramızda olmasından mutluyum, foruma da hepimizden çok vakit ayırıp emek veriyor.
Beni birakirsan sensiz kalırım ve forumda çok yalnız kalırım açtiğin konular yorumların... Hepsi öksüz kalırBurda olmamın sebeplerinden biridir Chen.
Ama bu sözlerle pamuğu eritiyorsunuz teşekkürler <3Bu taraftan pamuk gibi görünüyor. Ben bile ısındıysam kimse karşısında duramaz herhalde.:))))
Nazar değmemesi için susuyorum.Beni birakirsan sensiz kalırım ve forumda çok yalnız kalırım açtiğin konular yorumların... Hepsi öksüz kalır
Sanal dünya da olsa ben insanlarin bağ kurduğuna inaniyorum gelirsiniz ve gözünüz arar birilerini. Sen benim gözümün aradiğisin
Seviyorsan DM at bence..Çok eğlenceli birine benziyor
Tam bir üzümlü kek <3
Uzaktan uzağa sempati duyuyorum
Ama her minnoş yorumuma yürüyormuşum imajı vermeseniz mi sjsjkshdldhxkSeviyorsan DM at bence..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.